Va invitam la balul caritabil „Masquerade“

0

HOSPICE Casa Sperantei organizeaza în 10 mai 2014, la Castelul Cantacuzino, din Busteni, prima editie a Balului Caritabil „Masquerade“.

Este vorba despre un bal mascat, învăluit de farmec si mister, la finalul căruia măștile vor cădea pentru a dezvălui doar fețe ale generozitătii si umanitătii.
Eleganta, rafinamentul și nobletea se vor întâlni pentru o seară într-unul dintre cele mai frumoase castele din România. Edificiul din Busteni a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino, fost ministru al României în perioadele 1899-1900 si 1904-1907.
La eveniment vor fi prezenti mai multi ambasadori ai cauzei HOSPICE, printre care si Printesa Marina Sturdza. Acest bal caritabil „Masquerade“ va fi prezentat de Florin Busuioc si se adresează în special oamenilor de afaceri din Brasov și Bucuresti.
Seara de la castel include un dineu, licitatii incitante si momente artistice savuroase. Balul va fi deschis în acorduri de cvartet, printr-o expozitie tematică a artistului Ovidiu Cărpusor. Atmosfera va fi completată de grupul Anatoly si de momente surpriză puse în scenă de muzicieni de prestigiu. La eveniment, vor fi licitate mai multe obiecte valoroase de artă si o cină exclusivistă la Castelul Bran.
Participarea la eveniment se face prin rezervarea invitatiilor individuale sau prin achizitionarea unor pachete de sponsorizare, prin care companiile partenere pot beneficia de vizibilitate. Cei care achită rezervarea în cadrul balului până la data de 20 aprilie 2014, trebuie să plătescă 120 de euro. Ulterior acestei date, suma pentru rezervarea unui loc la acest eveniment va fi de 150 de euro.
Balul Caritabil „Masquerade“ va da ocazia invitatiilor să sustină îngrijirea paliativă pentru 400 de pacienţi, copii si adulti. Acestia vor putea astfel să beneficieze de cele patru servicii oferite gratuit de fundatie: îngrijire paliativă la domiciliu, internare în unitatea-spital, consultaţii medicale în cabinetul de specialitate şi activităţi creativ-recreative şi de integrare socială.
Cristina Nica

(327)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *