Burete Konjac – minuni pentru tenul tau

0

Burete Konjac sau ce mai fac aisaticii cand se gandesc la sanatatea tenului si a pielii.

Pronuntia numelui destul de complicat ne duce cu gandul la o tara asiatica pe buna dreptate, intr-adevar, buretele Konjac isi are originile intr-o planta numita Konjac care se intalneste inclusiv in bucatariile japoneze, dupa diverse procese cu numele de Konnyacu, avand proprietati dietetice.

Spre exemplu : faina de konjac poate fi folosita direct in alimentatie, functionand ca orice faina din comert.

Konjac-SpongeGama produselor Konjac este extrem de variata, astfel incat poate oferi o multime de beneficii tenului in functie de problemele cu care fiecare dintre noi se confrunta.

Fie ca avem mancarimi, un ten acneic, puncte negre sau pielea uscata, pentru fiecare dintre noi se va gasi un remediu de la Konjac.  Produsele cu siguranta ajung sa-si faca efectul, totul tine de cat de mult respectati ritualul zilnic de aplicare al buretelului (atentie : dupa ce l-ati tinut in apa aproximativ 1 minut). Produsele Konjac sunt 100% organice si actioneaza mai bine daca in timpul aplicarii acestora, vom face o pauza de la aplicarea altor creme sau farduri cu compusi chimici. La inceput tenul se poate inrosi mai tare, iar acesta este un lucru foarte firesc avand in vedere ca a fost supus unor schimbari, insa incetul cu incetul, pielea va deveni mai fina, mai curata si mai hidratata.

Nu va asteptati sa vi se insanatoseasca tenul imediat, mai ales daca l-ati lasat pana acum sa-si faca de cap ; buretele konjac se foloseste zilnic timp de o luna, pana la trei, in functie de problemele pe care le aveti, iar daca acesta s-a deteriorat recomandam inlocuirea sa pentru un efect cat mai rapid si mai bun.

In momentul in care veti folosi mai des bureteii konjac va veti convinge de puterea lor, mai ales ca in momentul « deteriorarii » produsele de fapt se consuma, nu se rup asa cum fac bureteii chimici obisnuiti.  Pentru mai multe detalii intra aici, documenteaza-te si afla ce produs este cel mai indicat pentru tenul tau. Succes !

(122)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *