Defectele care ma atrag la o femeie

0

Se spune ca atunci cand urmaresti defectele unei persoane de sex opus, acestea iti sar in ochi din simplul motiv ca si tu le ai. Fuga dupa femeia perfecta a secolului XX nu este altceva decat o incercare derizorie de a atinge ceva care, cel mai probabil, iti va aduce nefericirea. Daca vreti sa stiti, doamnelor si domnisoarelor, barbatii normali sunt mai repede atrasi de defectele voastre decat de eforturile pe care le faceti pentru a coincide cu standardele societatii de azi.

Mai pe scurt, defectele care ma atrag la o femeie sunt putine dar decisive. Restul tine de individualitatea fiecaruia dintre noi; faptul ca mie imi plac brunetele iar tu ai acest „defect”, nu este ceva la care sa merita sa a fi mentionat, aici vorbim despre lucruri serioase.

colors-togetherFaptul ca femeia din viata ta ar putea fi copilaroasa nu este chiar un defect. Este atat de sexy! Nimanui nu-i place o tipa 100% serioasa, care ia toate lucrurile exact asa cum ii vin in viata. Crede-ma, m-ai atrage mult mai mult daca te-ai murdari pe blugii tai la fiecare intalnire cu un catel sau cu o pisica, decat sa-mi explici cat de repede m-as putea imbolnavi atunci cand merg linistit prin ploaie, sau cat de periculos este un sport extrem pe care-l practic; da, stiu ca ma iubesti, dar acompaniaza-ma, chiar si de la distanta; bucura-te alaturi de mine. M-ai face sa ma simt mai barbat daca te-as vedea ingrijorandu-te pentru mine, dar in acelasi timp razand de fiecare data cand revin la mal dupa cateva minute de scuba diving unde tu nu m-ai putut acompania pentru ca-ti este teama de apa.

Nu-mi place cand nu socializezi cu prietenii mei, insa faptul ca nu pui monopol pe discutie de fiecare data cand ne intalnim, sau esti atat de rusinoasa incat iti iei capul in palme si prinzi o nuanta rozie in obraji atunci cand te complimentez face din tine o figura cu adevarat feminina.
Este uimitor sa plece de langa tine, dimineata, o femeie mai degraba copil, care iti cere parerea atunci cand se imbraca sa plece la lucru,unde devine un om matur, decat sa plece in graba avand o tinuta impecabila si miscari mecanice. Sa te intorci seara obosita si ravasita, impartasindu-mi despre experientele din ziua respectiva nu-l voi considera ca „aducerea jobului acasa”; ci mai degraba ca impartasirea a tot ceea ce ni se intampla in viata.

E asa frumoasa o femeie care greseste, care o da in bara si se enerveaza. Barbatilor nu le trebuie alti barbati care sa spuna glume porcoase. Nu! Tu esti femeie, si atunci cand gresesti si spui o prostie si te inrosesti toata nu am sa te condamn, am sa te iau in brate si am sa rad…chiar si peste cateva saptamani, amintindu-ti si enervandu-te de fiecare data.

Dragi femei, nu umblati sa deveniti „perfecte”, mai ales daca nu esti asa, altfel vei atrage oameni „perfecti” si risti sa fii nefericita toata viata. Tine minte: defectele tale pot fi atat de delicioase daca sunt privite de barbatul care e facut sa fie pentru tine!

Theodor D.

(654)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *