Femeile se schimba mult intr-o relatie …

0

Femeile se schimba mult intr-o relatie si aici vorbesc din proprie experienta. Nu as putea spune daca in bine sau in rau, depinde in totalitate de modul in care partenerul priveste lucrurile, dar cu siguranta ele se schimba.

womanPrimul lucru pe care-l face o femeie intr-o relatie este sa renunte sa mai fie copila. Considera oarecum ca o relatie aduce cu sine o maturizare. Nimic mai gresit! Pana la urma, un barbat accepta sa stea alaturi de o femeie cu conditia ca aceasta sa nu se schimbe, pe cand primul gand al femeii atunci cand intalneste un barbat este sa-i aduca niste „imbunatatiri”.

In primele luni de relatie femeile cauta sa fie vesele, dragute, se arata mult mai ingaduitoare in fata partenerului si totul e lapte si miere. Cum acesta, un pic mai uituc din fire, se dezobisnuieste din a mai aduce flori sau uita ca astazi au implinit 8 luni si 17 zile de cand sunt impreuna, cum femeie incepe „sa se sature” de cat de neatent a devenit partenerul de viata. Unele alearga repede in bratele altui tanar fermecator, altele se concentreaza asupra primului pana il extermina.

flowers-beautiesCand ne reprosati frecvent ca nu facem ceva si totusi ne vreti la usa voastra cu un buchet de flori ca-n filme chiar nu va imaginati ca e ca si cum ati merge cu un brat plin de cadouri la seful care ne da tot mai mult de munca? Reprosurile unei femei ajunse intr-o relatie de peste 3-4 ani devin veninoase. Am avut o relatie de lunga durata cu.. EA. Ei bine, dupa 3 ani in care nu eram convins ca o vreau de sotie dar cu toate astea nici nu era nimic atat de grav (credeam eu) incat sa ne despartim, EA devenise din ce in ce mai nemultumita. Da, asta e cuvantul perfect…nemultumita. M-ar fi vrut langa ea dar nu se putea abtine din reprosuri de prost gust. Daca ne plimbam prin parc, era prea cald, mai bine stateam la terasa, la terasa imi reprosa ca n-avem ce ne spune, vata pe bat era „un colorant ordinar” iar parcurile de distractii erau „pline de tigani”. Ajungeam seara cu un buchet de flori, dar mai tarziu cu 15 minute decat de obicei, caci faceam un ocol de la serviciu pentru a ajunge la florarie, iar EA se concentra pe acele 15 minute in care s-a racit mancarea pentru ca nu am ajuns la timp si nu pe buchetul de lalele. Obositor!

Incerc aici sa va spun ca prea multe dintre dumneavoastra luati viata dintr-o data in serios. Si apoi va treziti singure si nu stiti de ce. Ah da, „a fost un dobitoc”!

 

Theodor D.

(238)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *