Gemeni-horoscop 2014

0

Previziuni pentru gemeni in 2014.

CARIERA
Viața ta profesionala va fi mai buna decât în anii anteriori, în sensul că vei fi mai liber de toate problemele care le-ai avut de la colegi si sefi. Vei fi capabil de a câștiga bunăvoința și favoarea autorităților. Deși cadourile și alte beneficii monetare ar putea să iti scape un timp, va fi pace la locul tău de muncă. O perioadă, în general, de bun augur pentru Gemenii care sunt implicați în sectorul serviciilor și în afaceri .

DRAGOSTE
Dragostea și relațiile vor fi în prim-plan pe parcursul anului 2014. Sentimentele și emoțiile trebuie să se manifeste deschis in această perioadă. Cu toate acestea natura ta deschisa, trebuie să fie temperată într-o măsură mai mare. Faci toate eforturile pentru a te asigura că iti vei păstra partenerul sau soțul. Este un moment bun pentru a înțelege pe deplin personalitatea ta si a sufletului tau pereche. Asculta-ti inima ta atunci când vine vorba de dragoste și rsemn astrologicelații în 2014 .

FINANTE
Intrările financiare pentru anul 2014, vor fi moderate, dar stabile. Aceasta este o perioadă deosebit de buna pentru tine cu mai multe achiziții. Vei fi capabil de a șterge cele mai multe dintre datorii și bonusurile sau alte cadouri financiare vor veni parca de nicăieri. Vei fi în stare să găsesti moduri de a face bani cu beneficii pe termen scurt .

SĂNĂTATE
Sănătatea va fi satisfăcătoare pe parcursul anului 2014 pentru tine . Uneori vor fi semne de oboseală din cauza muncii grele în domeniul profesional. Asigura-te că iti iei concediu de odihnă pentru o sanatate mai buna mentală și fizică. Unele activități sportive pot fi,de asemenea, o sursa bună de sănătate pentru acest an .

astrolog Daniel Filip

(765)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *