HOROSCOP 18-24 noiembrie 2013

0

 HOROSCOP 18-24 noiembrie 2013

 BERBEC

Vei observa ca in aceasta perioada ai mai multa influenta asupra celorlalti. Ceilalti vor avea tendinta sa iti urmeze cerintele. Nu esti satisfacut de explicatii superficiale si ai tendinta sa sapi dupa adevar. Acesta este un moment eficace sa iti simplifici viata si sa scapi de ceea ce nu ai nevoie.

 TAUR

Exista tendinta de a exagera cu mancarea si bautura, lucru care se poate resimti asupra sanatatii. Din punct de vedere financiar acesta este un timp al extravagantei. S-ar putea sa cheltuiesti prea mult sau sa judeci gresit anumite lucruri si sa faci investitii proaste. Ai grija la o tendinta spre vanitate.

 GEMENI

Gusturile tale sunt puse la indoiala acum. Poti sa achizitionezi lucruri si mai tarziu sa te intrebi ce era in capul tau. Amana achizitiile mari pentru ca vei plati prea mult si vei descoperi ca nu era ceea ce iti trebuia. Te poti afla in ipostaza de conducator in comunitatea ta si nu iti doresti acest lucru. Vecinii si rudele se impun in fata ta.

 RAC

Concentrarea ta mentala nu este stralucita in aceasta perioada si exista posibilitatea de a avea de negociat un contract acum. Exista sansa de a iesi in dezavantaj datorita faptului ca nu rationezi cum trebuie. Discutiile sunt foarte politicoase, poate chiar exagerate, si au tendinta de a fi superficiale si a le lipsi profunzimea.

 LEU

Este o perioada de activitate crescuta si incredere in sine. Te simti energic si esti capabil sa faci multe lucruri intr-un interval foarte scurt de timp. Munca fizica este mai favorizata decat cea mentala. Activitatea fizica este favorizata deoarece corpul tau va reactiona bine la exercitii.

 FECIOARA

In aceasta perioada esti capabil de un progres ferm cu efort sustinut. Vei descoperi ca rabdarea iti este imbunatatita asa ca este o perioada buna sa muncesti la orice lucru care cere planificare atenta sau analiza complicata si detaliata si concentrare puternica. Munca ta va fi deliberata, metodica si amanuntita si nu vei face greseli.

 BALANTA

Din punct de vedere emotional, aceasta este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.

 SCORPION

Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii. Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important.

 SAGETATOR

Este o perioada de echilibru intre viata personala si obiective, intre nevoi si intentii. Relatiile cu sexul opus se imbunatatesc. Este un timp bun sa te concentrezi asupra situatiilor domestice si sa vezi ce poti sa imbunatatesti pentru viitor deoarece lucrurile merg bine acum si vezi viitorul mult mai clar.

 CAPRICORN

Devii mai constient si mai constiincios in ceea ce priveste viata personala. Directia ta in viata devine mai clara si scopurile sunt mai bine definite. Este timpul sa te concentrezi asupra ceea ce vrei. Este o perioada excelenta pentru avansare profesionala. Superiorii tai iti remarca eforturile si sunt impresionati de ceea ce ai de oferit.

 VARSATOR

Este un moment cand poti sa exersezi detasarea mentala si obiectivitatea. Este o perioada buna pentru afaceri si tranzactii, nu in sensul unei motivatii concentrata pe profit ci in claritatea executiei detaliilor. asa ca negocierile contractuale si examinarea detaliilor inainte de semnare sunt favorizate.

 PESTI

Citeste, participa la cursuri in orice domeniu esti interesat si vei fi recompensat. Din punct de vedere mental esti mai clar si mai alert. Planurile facute acum sunt mult mai sigure si cu putine sanse de a se schimba in ultimul minut. Calatoriile sunt favorizate, in special daca sunt pentru afacerea ta.

astrolog Daniel Filip

 

(244)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *