Karl Lagerfeld – comentarii rautacioase la adresa femeilor grase

0

Karl Lagerfeld, renumitul designer vestimentar german este cunoscut pentru colaborarile sale cu faimoasele case de moda precum Chanel sau Fendi.

Karl-and-his-modelInsa cum nimic nu-ti aduce suficient de multi bani, creatorul de moda a devenit un personaj extrem de ocntroversat in urma comentariilor extrem de rautacioase la adresa…tuturor. Nimeni nu scapa nepatat in urma afirmatiilor pe care acesta la face, iar Pippa, sora ducesei de Cambridge si Michelle Obama stiu foarte bine ce inseamna asta.
„Kate Middleton este chiar draguta, are un aspect romantic, insa sora ei Pippa este urata. Fata ei este ingrozitoare, ar putea sa mearga doar cu spatele.”

Insa, designerul nu se opreste doar aici. Atunci cand vine vorba despre un procent mare de femei din intreaga lume, acesta afirma: „Sunt o gaşcă de mămăiţe grase care stau acasă în faţa televizorului cu chipsurile în braţe şi spun că modelele slabe sunt urâte.“

Fara perdea, acesta a lovit si in cantareata Adele, numind-o „extrem de grasa”, precum si in cele care ii acuzau modelele de anorexie: „Nu exista asa ceva, femeile slabe, de fapt nu sunt deloc slabe. Nu au probleme cu sanatatea, pur si simplu arata bine”.

O alta parere deranjanta a fost adusa pentru barbatii din Rusia: „Daca as fi femeie, in Rusia, mai mult ca sigur as deveni lesbiana, barbatii de acolo sunt ingrozitor de urati.”

freja655_1889231aCu toate acestea, designerul nu face doar afirmatii neplacute, iata ce mai adauga:

Când eram mic, am întrebat-o pe mama ce înseamnă homosexualitate şi ea mi-a zis – asta era acum 100 de ani în Germania, iar ea era foarte liberală – că este la fel de importantă precum culoarea părului. «Nu e nimic. Unii oameni sunt blonzi, iar alţii bruneţi. Nu este un subiect». Avea o atitudine foarte sănătoasă.”

„Nu-mi plac oamenii care măcelăresc animale, aşa cum nu-mi plac nici oamenii care măcelăresc oameni, ceea ce se pare că este extrem de popular în lume.”

Prin aceste afirmatii, designerul si-a castigat antipatia multor figuri umane, insa chiar acesta acesta afirma ca ii este complet indiferent: Urăsc conversaţiile intelectuale cu intelectuali, pentru că nu-mi pasă decât de opinia mea.”

(493)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *