O zi cu…Olimpia Melinte

0

Olimpia Melinte: O actrita frumoasa si talentata, care a facut si televiziune, a facut si teatru, iar acum face mult film.

Ieseanca, a facut facultatea la Iasi, cu Emil Coseru, cel care i-a fost profesor si lui Marius Manole. A filmat cu regizori romani, italieni, spanioli. Spaniolii au si premiat-o pentru rolul din Canibal. A intrat in jocul nostru si iata cum arata o zi din viata unei actrite care lucreaza mult si are in plus o viata de familie plina.

Marti, 27 octombrie 2015

Olimpia Melinte ne dezvaluie ca unul dintre secretele frumusetii sale este folosirea de cosmetice bio

 

 

 

 

Laura Guțanu

(259)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Comments
  • Pricope CONSTANTIN#1

    18 noiembrie 2015

    Am privilegiul de a cunoaște activitatea Laurei de „ceva-vreme” și pot spune că impresionează prin multitudinea domeniilor abordate și valoarea deosebită a PERSONALITĂȚILOR intervievate de ea ! „Valoare și valori …” Mi se pare firesc, având în vedere că-și desfășoară activitatea în mediul academic, în cadrul colectivului bibliografic al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. Cred că există- totuși, o mică inadvertență; Full Name : Laura-Rozina Guțanu …

    Răspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *