O zi cu ….Rona Hartner

O zi cu ….Rona Hartner

Editors choice
1

Ziua începe pentru Rona Hartner ca pentru oricare dintre noi.

Folosește și ea produse cosmetice  bio. Rona e un cetățean al lumii și își împarte viața între România și Franța. În vara asta și-a găsit locul pe care îl visa dintotdeauna pe Costa de Azur.

Actriță recunoscută pe plan internațional, care a avut fericirea de a se apropia de nume ca James Ivory sau David Lynch, Rona Hartner își păstrează naturalețea și normalitatea.

(Recomand celor care n-au văzut încă filmul lui James Ivory ”Le divorce” în care joacă Rona să-l vadă: este societatea franceză văzută prin ochii unei americance, dar una care știe să vadă.)


Ziua aleasă este ziua Franței și se vedem că actrița-cîntăreață muncește mult, dar o face cu o pasiune care n-a devenit și nu cred că va deveni vreodată rutină. Jurnalul fotografic ne-o arată în drum spre Amiens unde are seara un concert.

Vedem locurile spirituale pe care Rona le frecventează cu asiduitate și care îi dau poate, ele, forța care o păstrează senină și puternică deși trece și ea prin momente grele. Popasurile pe care le face pentru o răcoritoate, repetițiile alături de colegii săi și atmosfera locului, pe toate ni le arată Rona Hartner. Ce nu ne arată sînt disperarea și lacrimile ei noaptea tîrziu, după ce află tragedia de la Nisa.


Nu ne-a mai trimis poze, dar am vazut un video pe facebook unde Rona făcea un apel la umanitatea fiecărui om, indiferent de Dumnezeul în care crede.Aveți privilegiul de a vedea ziua unui artist adevărat, care nu trișează, a unui om pe care nu se poate să nu-l iubești, pe care l-ai vrea prieten pe viață. Rona Hartner, Dieu t’aime!

(315)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *