Purepotions sau Potiunea minune

1

Purepotions sau Potiunea minune este recunoscuta in intreaga lume pentru beneficiile extraordinare pe care le aduce pielii aflate in stadii grave de suferinta, precum eczeme, psoriazis sau arsuri dar si pentru efectele de aparare si hidratare a pielii sanatoasa.

DSCN0252Produsele din gama Purepotions sunt concepute pentru tratarea dermatitelor si a psoriazisului. Acestea sunt sub forma de crema cu o compozitie usoara a unui balsam si actioneaza precum o bariera cu factorii externi ce ar putea afecta pielea sensibila. Gama Purepotions aduce pentru dumneavoastra produse recomandate tuturor varstelor, 100% naturale, fara parabeni si chimicale. Produse recunoscute in intreaga lume pentru efectele miraculoase au ajuns acum la dispozitia dumneavoastra. Purepotions Skin Salvation sunt create exact pentru salvarea pielii dumneavoastra sau a copiilor. Potrivit revistelor Mother&Baby, Female First, sau Sunday Express Magazine, Purepotions vine in ajutorul dumneavoastra pentru tratarea acestor probleme frecvente, dureroase si inestetice.

Povestea produselor din gama Purepotions incepe din disperarea unei mame de a-si salva copilul de durerile cumplite ale eczemelor si pielii problematice. Micuta Lula suferea de arsuri si probleme grave ale pielii, iar orice incercare a mamei de a o ajuta prin produse farmaceutice nu facea altceva decat sa-i agraveze starea. Deranjata de industria care se afla in spatele farmaciilor, Nathalie a incercat din rasputeri sa o ajute pe fiica sa pe cale organica, pregatind in propria sa bucatarie cu ajutorul ingredientelor din gradina, diverse leacuri « babesti » pentru a-i calma durerile fiicei sale, mai precis : galbenele, musetel, ceara de albine, apa, iarba gainii, urzica, sofranel si canepa. Experimentele sale s-au dovedit a fi un real succes, fapt ce i-au dat lui Nathalie mai multa putere pentru a continua si a ajuta si restul mamelor aflate in pragul disperarii ; asa a luat nastere gama Purepotions.

Recomandam calduros produsele Purepotions tuturor varstelor, pentru tratarea problemelor pielii!

(396)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *