Secretele ingrijirii pielii in functie de varsta

0

Ca orice alta particica a corpului nostru si pielea are rolurile si secretele ei.

Mai precis, aceasta reprezinta o barieră naturala fata de mediul extern, care ne protejeaza in fata microbilor existenti. Aceasta se asterne in fata lor precum un vast desert lipsit de hrana. Din nefericire, afectiunile care apar la nivelul acesteia sunt la fel de neplacute ca in orice alta parte a corpului si mult mai inestetice.

beautyUnul dintre cele mai cautate tratamente dermatologice este dermabaziunea, ce are ca scop indepartarea starturilor superficiale ale pielii, avand ca rezultate inlaturarea petelor, cicatricilor, ridurilor superficiale, pielea devenind mai uniforma. Se poate efectua cu creme cu particule de diamant si perle sau cu aparate Poate fi facuta la orice varsta daca exista motive reale, pentru ca pot aparea si reactii nedorite. Nu se efectueaza in perioadele cu soare pentru a nu exista riscul aparitiei petelor.

Pe langa aceste tipuri de tratamente, ingrijirea pe care o oferiti pielii dumneavoastra trebuie sa fie pe primul plan in ritualul dumneavoastra de cosmetica. Untul de shea si uleiul de jojoba aduc un plus de hidratare si sporesc elasticitatea pielii, excelente atat pentru perioada de vara, cand pielea necesita hidratare intensa si grija deplina la excesul de soare, precum si pe perioada iernii cand pielea se deshidrateaza complet.
Vizitele la cabinetul cosmetic trebuie sa fie urmate de tratamente faciale de curatare ( o data la doua luni, iar pentru ten acneic chiar si la 3 saptamani) precum si de proces de intretinere. (O data pe saptamana pentru masaj facial si ultrasunete cu scop antirid; electrostimulare facial zilnic pentru un tratament de 10 sedinte si apoi o intretinere de o data pe saptamana)

Extrem de important de stiut este faptul ca orice crema/lotiune de corp se va aplica pe pielea umeda. O data cu inaintarea in varsta este recomandat ca lotiunile de corp sa fie amestecate cu uleiuri pentru hidratare intensa.

(81)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *