Sunt misogin?

0

Sunt misogin si caut pietre. Femei sunt suficiente sa arunce cu ele.

Sigur, misogin in viziunea femeilor care considera ca orice spui despre ele (in gluma sau negativ) inseamna ca esti un porc. Voi guita o vreme pentru a le confirma opinia ferma si apoi voi scrie aceasta marturisire pentru a capata condamnarea la pedeapsa capitala. Omorat cu pietre suna bine. Sper. Pentru ele, desigur.

misoginismAcum sa o luam la deal prin hatisul acuzatiilor. Daca faci o gluma despre femei, esti misogin. Daca spui ca nu-ti plac femeile grase, esti misogin. Daca ai tupeul sa sustii ca te atrag doar femeile frumoase, esti misogin. Daca si iar daca. Dar daca spui ca barbatul e porc, atunci esti sincer si meriti aplauze. Logica e beton. Doar armatura lipseste si urmarea la fel de logica e prabusirea. Castelul acuzatiilor nu rezista. Coafura da, daca folositi fixativul recomandat. Imi scapa numele ca nu-s femeie. Deci, misogin. ☺

Opinie mea sincera e ca femeile care considera ca orice glumita aparent contra lor sau critica reprezinta dovezi de misoginism ar trebui sa mearga la un psiholog sau sa faca mai mult sex. Nu neaparat pentru ca-s nebune, dar e clar ca sunt traumatizate. Si eu le doresc binele cu aceasta sugestie amicala. Cred sincer ca au probleme. La fel de sincer cum cred ca au probleme grave si barbatii care considera ca toate femeile sunt niste curve doar pentru ca si-au luat-o de cateva ori pe cocoasa. Generalizarea e o dovada de prostie sau de boala. La cap, desigur. Nu toti barbatii sunt la fel, cum nici toate femeile nu-s la fel. Si asa ajung sa spun banalitati. Imi cer scuze, dar altceva inteligent nu-mi vine in cap. Poate m-ar ajuta si pe mine niste pastile sau un psiholog, doar ca eu prefer un alt tratament: rasul. Si rad atat de barbati, cat si de femei. In egala masura, fara discriminare. Atunci cand mi se pare o gluma reusita. Nu ca tampitul de orice. Si nici nu ma dau cu capul de pereti sa scot acuze grave cand se exagereaza. Si ambele sexe au obiceiul asta prost de a arunca laturile pe un perete imaculat. Motivul? Nu le place. Ok. Si de ce trebuie sa fac mizerie daca nu-mi place? O sa-mi placa mai mult sa curat dupa sau sa vad peretele murdar? Nu. Atunci? Atunc putem ignora, apela la psihologi ( va pot recomanda cateva femei bune la acest capitol, ca barbati nu cunosc) sau sa zambim. E mai simplu decat sa ne ambalam si sa dam cu piatra pe care scrie cu rosu: esti misogin!

PS Pentru femeile cu pricina, trebuie sa le mentionez ca nu-s nici gay, nici vreun retardat care nu stie cu ce se mananca o relatie. Ar fi imposibil sa traiesc fara femei, apoi la fel de ilogic sa fiu misogin cand sunt tatal unei fetite minunate. Si mai sper sa fac vreo doua fetite ☺. Sigur, daca voi gasi femeia frumoasa, desteapta, cu simtul umorului etc. Adica mai greu, dar nu imposibil.
Tiberiu Lovin

(1396)

About author

Tiberiu Lovin

Jurnalist de 21 de ani, pasionat de fotografie, sah si biliard, grafician, poet de ocazie si fondator al site-ului Reporter Virtual. "Libertatea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor sa auda." George Orwell.

Comments
 • Maria#1

  7 mai 2014

  Nu esti misogin, esti doar un barbat care se respecta si care stie ce vrea de la viata. Faptul ca un barbat isi exprima dorintele vizavi de femeia visata, principiile, nu inseamna repulsie.
  Mult succes in implinirea dorintelor tale.

  Răspunde
 • cristina#2

  7 mai 2014

  Destul de „slabut”, pentru un ziarist. Probabil ca varsta si lipsa de experienta isi spun cuvantul. Poti sa fii convins ca si femeile au standardele lor, atunci cand vine vorba de barbati. Si cum, din batrani, se spune ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat stim noi cine, probabil ca frumusetea – fizic vorbind – e mai putin importanta pentru cele mai multe femei, atunci cand il plasmuiesc in imaginatie pe „el”. Exista, desigur, si exceptii. Daca-ti plac femeile frumoase, cine te-ar putea acuza de misoginism ? Eu, una, nu. Pot doar sa te-ntreb cum ai reactiona, in societate aflandu-te, cu o „cadra” langa tine, care, atunci cand „deschide gura” produce ilaritate ?! Da, atunci cand afirmi ca-ti plac femeile frumoase, fara sa mai adaugi si „altceva”, esti un porc misogin ! Ce naiba, domnule ziarist ??? Pana si fiu-meu, pe la 13-14 ani, zicea ca el o sa-si ia o nevasta „frumoasa-si-desteapta” !

  Răspunde
 • cristina#3

  7 mai 2014

  Of ! C-am uitat sa-ti spun…sper c-o sa fii destul de norocos si o sa te-alegi, in cel mai fericit caz, c-o „bucatareasa frumoasa”, asa cum zicea Esenin, daca bine-mi aduc aminte…Ehhhhh…ce sa-i faci, draga ? E doar o chestiune ce tine de „liderul” arbitru !

  Răspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *