Tombola de Craciun

0

Tombola de Craciun – Rasplata pentru cadourile oferite in Ajun,

Mos Craciun esti tu! Singurul responsabil pentru atmosfera minunata de Craciun, pentru entuziasmul si voia buna mai molipsitoare decat gripa, esti tu. Daca tu nu te-ai gandi mai intai la cei dragi si nu ai cauta cu perseverenta soacrei cadouri de Craciun care sa le indeplineasca un vis, Craciunul ar avea farmecul sarmalelor facute din carne de pui. Tu esti Mos Craciun!

Tie si tuturor celor care joaca rolul lui Mos Craciun, vrem sa le multumim si sa le intoarcem bucuria pe care ei le-o pregatesc celor dragi. Asadar, dupa fapta si rasplata, toti cei care cumpara un cadou de Craciun de pe iLUX.ro in perioada 1-20 decembrie, intra automat la Tombola de Craciun unde pot castiga prin tragere la sorti unul din cele 10 premii in valoare de 4000 de lei.

 

Fara exceptii, fara neclaritati, cumperi orice cadou de pe iLUX.ro in decembrie si participi la extragerile dintre 9-20.12.2013 si ai sansa de a castiga unul din cele 10 cadouri de lux puse in joc de la renumitele branduri Anuschka, Zoffoli, Dalvey, Vicci si Boutique.
Meriti sa fii rasplatit. Faci un gest frumos pentru cineva drag cumparandu-i un cadou de Craciun pentru femei sau un cadou de Craciun pentru barbati si iata ce cadou poti castiga pentru tine in fiecare zi a tombolei:
• 9 decembrie -> Mini cutie bijuterii, Boutique – 115 lei
• 10 decembrie -> Etui piele pentru bijuterii – 170 lei
• 11 decembrie -> Mini-portfard piele, Anuschka – 174 lei
• 12 decembrie -> Cutie bijuterii cu fundita, Boutique – 180 lei
• 13 decembrie -> Set accesorii birou, Vicci – 220 lei
• 16 decembrie -> Joc Darts – 290 lei
• 17 decembrie -> Curea piele, Dalvey – 308 lei
• 18 decembrie -> Portofel mare bifold din piele, Anuschka – 374 lei
• 19 decembrie -> Glob de birou – 480 lei
• 20 decembrie -> Glob mini-bar cu biblioteca – 1780 lei
10 zile, 10 extrageri, 10 premii!
Iar pentru ca ce e corect e corect, daca ai achizitionat 2 cadouri de Craciun, poti castiga chiar 2 premii din cele 10 puse in joc.
Vrem ca totul sa fie transparent si ca oricine sa poata vedea cum se desfasoara tragerile la sorti astfel ca, incepand cu 9 decembrie, de luni pana vineri de la orele 17:00, puteti urmari in direct, pe pagina Tombolei de Craciun, extragerile celor 10 premii puse la bataie.
Craciunului este mai frumos datorita voua, tuturor celor care oferiti cadouri si sansa de a se bucura de ele precum niste copii. Un sentiment de nepretuit pentru care va rasplatim prin posibilitatea de a castiga un cadou de vis participand la Tombola de Craciun.

(535)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *