Horoscop 12 – 18 august 2013

0

Horoscop 12 – 18 august 2013

BERBEC

Atentia ta se indreapta spre probleme de dragoste si relatii. S-ar putea sa te indragostesti sau sa ai o perioada romantica cu partenerul tau. Tanjesti dupa atentia celorlalti mai mult decat de obicei. Iti atragi noi prieteni care iti impartasesc scopurile.

TAUR

Este un timp excelent pentru creativitate, arta si evenimente sociale de amploare. Pe partea negativa, poti sa devii exagerat de extravagant si sa cheltuiesti prea mult, sa ai o criza de orgoliu personal in care esti preocupat excesiv de felul in care arati.

GEMENI

Din punct de vedere financiar este o perioada pozititva, dar nu vei economisi prea mult. Este o perioada de amuzament, intalniri si evenimente sociale. Ai noroc in investitiile speculative.

RAC

Este o perioada de mare inspiratie pentru tine. Intuitia ta este crescuta si vei incerca noi idei si modalitati unice de a rezolva probleme. Acesta este un timp excelent sa iti imbunatatesti aptitudinile tehnice pentru ca vei gasi mult mai interesante subiecte ca: ingineria, stiinta calculatoarelor sau arhitectura.

LEU

Creste linistea si calmul mediului tau de zi cu zi si il pastreaza in acelasi timp vioi. Acesta este un timp cand poti sa rezolvi ceva, deoarece mintea ta este mult mai receptiva si excentrica atunci cand analizeaza probleme. Fii atent la faptul ca nu iti vei dori sa faci o munca care cere o gandire disciplinata. Munca dificila trebuie amanata pentru alta data.

FECIOARA

Atentia ta se concentreaza asupra taxelor sau chestiuni legate de datorii. Este o perioada buna sa inspectezi termenii imprumuturilor. S-ar putea sa te gandesti sa scrii termenii unui testament sau pentru o proprietate.

BALANTA

Aceasta este o perioada cand toate relatiile tale cresc in intensitate, mai ales relatiile de dragoste. Exista o tendinta crescuta pentru angajamente, seriozitate si cresterea intimitatii. In relatiile romantice ar trebui sa ai grija la tendinta ca tu sau partenerul tau sa deveniti gelosi sau posesivi.

SCORPION

Daca nu esti implicat intr-o relatie romantica, poti sa fii atras puternic de cineva sau altcineva poate fi atras de tine. Ocazional, aceasta combinatie poate reprezenta hartuire. Iubirea care vine acum nu are intotdeauna reciprocitate sau se poate schimba brusc in ura. Cateodata aceasta combinatie reprezinta „atractia fatala”.

SAGETATOR

In aceasta perioada esti capabil de un progres ferm cu efort sustinut. Vei descoperi ca rabdarea iti este imbunatatita asa ca este o perioada buna sa muncesti la orice lucru care cere planificare atenta sau analiza complicata si detaliata si concentrare puternica.

CAPRICORN

Mintea ta este pregatita sa se dezvolte. Este o perioada buna pentru semnarea de contracte si intelegeri, probleme legale,care  sunt negociate in buna credinta. Neintelegerile sunt rare si usor de clarificat .

VARSATOR

Ai parte de un mediu linistit si placut acasa care iti sustine echilibrul emotional. Te face sa fii mai cald in relatiile cu altii. Este un timp bun pentru socializare, dar vei prefera petrecerile private si imprejurimile familiare.

PESTI

Popularitatea ta personala este in crestere. Altii au tendinta sa apeleze la tine pentru suport emotional si sa se confeseze. Ai grija la tendinta de exagerare cu propriile tale placeri. Iti lipseste disciplina mai mult decat in mod normal.

 astrolog Daniel Filip

(550)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *