O zi cu…Delia Antal

0

Delia Antal este o actrita si regizoare care si-a lansat anul trecut filmul D’ORA , poveste autobiografica cu impact mai ales in strainatate, unde a obtinut spijinul unor nume mari pentru realizarea lui.

Traieste la Londra, intr-un apartament frumos unde isi aduce toata familia de sarbatori. Ii place sa ii aiba in preajma, isi adora mama. Are o determinare care o ajuta sa isi indeplineasca cele mai nebunesti vise. E mindra de poza facuta la Ascot in care apare si Regina Elisabeta  II.

Folosesc un singur produs, pt demachiere, pt corp, pt fata. Am descoperit uleiul de cocos acum 2 ani si a devenit prietenul meu cel mai bun. Il folosesc chiar si pentru par, iar exact același ulei este si comestibil si pun câte un pic in cafeaua de dimineața, ii da un gust foarte bun si este foarte sănătos si ajuta la digestie. Nu mănânc carne roșie si cât mai putine lactate , in schimb îmi plac carbohidrați in orice forma si toate legumele si fructele. Beau foarte multe sucuri naturale fresh.

Laura Guțanu

(114)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *