Black Mask. Top 5 detalii despre celebra masca

Editors choice
0

Black Mask si 5 detalii despre ultimul trend din industria cosmeticelor.

  1. Este si in Romania.

pilatenBlack Mask Pilaten este versiunea clasica a mastii care scoate punctele negre. Produsul controversat deja este prezent si in magazinele din Romania la un pret accesibil. Prezentat in doua versiuni este usor de achizitionat deoarece pliculetul la 6ml costa in jur de 7 lei, in timp ce varianta mai mare la tub ajunge la pretul de 45-50 lei.

     2. Functioneaza, doar daca utilizezi corespunzator.

Toti ne dorim produsul minune care sa ne intinereasca, sa ne scoata petele, ridurile, cosurile; mai mult decat atat speram sa inventeze cineva o crema, o masca sau un ulei care in 2 minute sa le faca pe toate si sa nu doara, sa nu fie nociv, sa nu fie scump si…never ending story.

Ei bine Black Mask functioneaza daca: ai rabdare, o folosesti de cel putin 3-4 ori si daca esti „aburit” bine :). Nota din subsol la cuvantul aburit ar trebui sa contina explicatia urmatoare: Tenul se inmoaie inainte de aplicarea mastii, pentru ca aceasta masca nu extrage cosurile si ajuta la scoaterea lor daca porii sunt deschisi. So, daca nu este foarte bine umezita, aburita, inmuiata zona, masca nu va functiona pentru ca are cum.

      3. Pilaten este un brand

Pilaten Black Mask este brandul care are in portofoliu mai multe produse cosmetice, nu doar aceasta masca. Astfel daca auziti de vreo masca Pilaten, nu este obligatoriu ca aceasta sa fie si neagra:)

      4. Black Mask si carbunele de bambus

Ma gandeam de ce este masca neagra si nu rosie, ar fi fost paote mai estetica si mai usor de marketat. Ei bine este neagra pentru ca ingredientul principal este carbunele de bambus ( acelasi si de la buretele konjac pentru puncte negre). Carbunele asta se foloseste din ce in ce mai mult in cosmetica pentru ca mineralele si substanta activa din acest ingredient au proprietati astringente si ajuta la eliminarea facila a mizeriilor produse de glandele seboreice.

        5. Black Mask si versiunile ei

100ml-font-b-pc-b-font-neutriherbs-removing-blackhead-black-mask-actived-bamboo-carbon-ingredients-withDaca produsele naturale pana acum ceva vreme erau considerate ca fiind un must in trendurile industriei de beauty, iata ca usor, usor lucrurile se schimba si marile companii au inceput sa lanseze pe piata si versiuni cu ingrediente naturale ale produselor consacrate deja. Acest lucru se intampla si cu Black Mask. Exista si versiunea cu ingrediente 100% naturale. Voi ce varianta alegeti?

(754)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *