Ce cauta burlacii: femei normale sau perfecte?

3

Deloc surprinzator, burlacul nu este un depou pentru tramvaiul numit femeie, ci doar o statie, in cele mai multe cazuri. Tramvaiele au trasee precise si nu deraiaza de pe linie, in general, dar toate tanjesc dupa un depou. Intre 30 si 40 ani, un barbat singur e intr-o permanenta cautare. A Ei, desigur. Doar ca pretentiile cresc o data cu varsta si multumirea nu poate fi atinsa intr-o relatie doar privind capitolul sex. Un capitol importat, dar insuficient. Asadar, Ce cauta burlacii: femei normale sau perfecte? Cum arata femeie normala pentru un burlac? Acum raspunsul nu poate fi simplu si are o usoara nuanta de feminitate. Depinde, cum zic femeile. De gusturi. Asa ca voi incerca sa privesc din perspectiva mea, pentru ca altfel mi-ar fi greu.O femeie normala pentru mine inseamna una draguta, frumoasa sau superba, care este ce isi doresc multi masculi cu creierul nealterat: inteligenta, ambitioasa, eventual realizata profesional, gospodina, dichisita, cu simtul umorului, potrivita in pat (buna e prea vag ca termen. Cel mai

femeie-frumoasaimportant e sa existe potrivire intre parteneri), spontana, cu pasiuni comune si personalitate. Sigur, ceea ce-mi doresc eu se bate cap in cap cu ce-si doresc altii, care n-au preferinte la greutate, ba chiar au o pasiune pentru grase, opusul dorintelor mele. Inteligenta nu e un atu apreciat, in general, pentru ca asta ii sperie pe prosti, pe cei nesiguri sau slabi la multe capitole. Sunt sigur ca dupa insirarea calitatilor visate, cateva cititoare vor sari de fund in sus cu doua intrebari: nu cumva esti misogin si tu ce oferi? Eu am fost sincer si am spus ce imi doresc.

Asta e raspunsul la prima intrebare, fara sa cred ca locul unei femei este la cratita, dar convins ca o femeie normal trebuie sa stie sa gateasca. Si chiar sa o faca. De ce? Pentru ca orice barbat normal priveste o femeie cu gandul ca poate ii va darui copii. Si cum va hrani ea un bebelus daca nu e in stare sa faca mancare pentru un barbat?! Nu intru in detalii legate de mancare pentru copii ca e mult de vorbit, dar pot spune ca e mai complicat decat pare. La a doua intrebare, am acelasi raspuns.
In fond, cred ca fiecare barbat normal isi doreste o femeie pe care sa se poata baza, care sa-i fie cel mai bun partener in afacerea vietii sale. Din pacate, normalitate unei femei – din perspectiva mea – e o exceptie in zilele noastre. In general, femeile au impresia ca daca arata bine n-au nevoie nici de prea multa cultura, nici sa stie sa faca o omleta, ca lor li se cuvine sa fie invitate la restaurant si singura lor misiune e sa desfaca picioarele. Sigur, pentru multi e suficient ca ele sa femeie-perfectapice la asternut, ca de restul se ocupa ei. De aceea, barbatii se straduiesc sa castige cat mai multi bani pentru a le face fericite pe domnitele eligibile pentru o relatie. Nici ei nu se gandesc ca e adevarata vorba “banii nu aduc fericirea”. Si se vor trezi din nou singuri, atunci cand nu vor mai avea bani. Daca sacul lor cu euro nu s-a terminat, nu trebuie ignorante alte variante: altii au saci mai multi sau ele vor altceva. Fie si o aventura. Banii nu aduc fericire, asta e clar. Si femeile sunt greu de satisfacut pe toate planurile pentru ca mereu vor ceva nou ca nu care cumva sa se plictiseasca.

Din intreaga ecuatie am omis intentionat cel mai important element: iubirea. La fel ca o femeie singura, burlacul vrea o partenera pe care sa o iubeasca. Si pentru a o iubi e nevoie ca ea sa treaca testul grila, sala, cum e la examenul pentru carnetul de sofer. Apoi proba practica. Din nefericire, examenele pentru carnetul de burlac sunt picate cu brio de cele mai multe tramvaie. Iar lui ii ramane doar sa caute si sa spere. Intre timp, apare disperare. Despre asta intr-un nou espisod din epopeea Burlacul cauta o femeie normala.

Tiberiu Lovin

(8765)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *