Tim Robbins la Sibiu. Irina Margareta Nistor la FITS

Tim Robbins la Sibiu. Irina Margareta Nistor la FITS

Editors choice
0

Tim Robbins la Sibiu. Irina Margareta Nistor si Chuck Norris la FITS.

Vocea Filmelor, Irina Margareta Nistor si Catalin Stefanescu au avut ocazia sa modereze intalnirea cu publicul a celebrului Tim Robbins. Actorul si regizorul Tim Robbins va primi in cadrul FITS de la Sibiu o stea pe Aleea Celebritatilor.
Irina Nistor spune despre regizorul piesei „Visul unei nopti de vara” ca este la curent cu evolutia cinematografica a Romaniei. Tulburat de ” Pozitia Copilului si interesat despre „dualitatea” in care a supravietuit poporul roman. Actorul a apreciat initiativa si documentarul ” Chuck Norris versus Comunism” in care amfitrioana dezbaterii de la Sibiu a avut rolul principal.

IMG_6835Actorul gaseste ca sunt mult mai profunzi regizorii europeni si s-a declarat emotionat de primirea distinctiei de la Sibiu.
Robbins nu apreciaza cronicile comerciale care scot la iveala doar ce e negativ, „nu trebuie sa vezi doar ce e rau la un spectacol ci sa cauti ce a iesit mai bine” Maestru Suchianu le define ca „nestematele cinematografice”. Nu gaseste interesant ca rata de profit a unui film ar trebui sa apara in cronicile culturale, ci mai degraba in cele economice.

Daca am vorbit de celebrul Tim Robbins este imperios necesar sa amintim si ca Irina Margareta Nistor cu documentarul Chuck Norris versus Comunism este in programul deIMG_6843 la FITS alaturi de nume mari din teritoriu si nu numai.

Pe langa bucuria si satisfactia profesionala de care Irina Margareta Nistor are parte in aceste zile la Sibiu; se alatura si o „Diploma de Fapte Bune” pe care Alteta Sa Principesa Mostenitoare Margareta (nascuta tot pe 26 martie si cu acelasi nume de floare) i-a acordat-o pentru faptele bune la care a contribuit alaturi Fundatia Vodafone.
Diploma si ceai la palat alaturi de personalitati culturale nu suna chiar rau pentru un incpeut de weekend.

Asteptam continuarea 🙂

(134)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *