Aniversarea Majestăţii Sale Regina Elisabeta

Editors choice
0

Aniversarea Majestăţii Sale Regina Elisabeta II de 90 ani s-a petrecut cu un mare picnic!

Aniversarea MAjestatii Sale Regina Elisabeta II. Duminică 12 iunie 2016 în Marea Britanie a fost sărbătoriea oficială a aniversării de 90 de ani a Majestăţii Sale Regina Elisabeta II printr-un eveniment stradal. Mai exact, vestitul The Mall, adică strada care duce de la Marble Arch la palatal Buckigham, a fost transformată pentru un imens picnic. La care au participat 10.000 de persoane aşezate la mese aranjate de-a lungul întregii artere, fiecare dintre ele . Plătind pentru acest privilegiu 150£, costul incluzînd şi un coş de picnic gîndit special pentru eveniment de Marks & Spencer. Încasările au mers către organizaţiile de binefacere patronate de Regină.

Coşul a fost gîndit de către cei de la M&S ca fiind o vitrină a celor mai bune produse şi ingredient britanice. N-au lipsit vestitul somon scoţian afumat, salata de pui Pembrokeshire, o mini plăcintă de porc, un suc de mere Windsor.

Somonul Lochmuir scoţian afumat cu lemn de mesteacăn, salata de pui Pembrokeshire conţinea sparanghel din Hereforshire şi cartofi dulci din Corwall, plăcinţelele cu carne de porc au fost făcute artizanal de Melton Mowbay după o metodă pe care o folosesc încă din 1824, toate aceste detalii puse la punct cu mare grijă pentru patrimonial gastronomic britanic şi atenţie la sensibilităţile insularilor.
Pentru un picnic mai este nevoie de farfurie, tacîmuri, pahar şi şervet, aşa că fericiţii posesori ai coşurilor din nuiele de salcie aveau cite un set complet, pe lîngă cele înşirate mai sus, plus o cutie de Pimm’s, o sticlă de apă minerală scoţiană, muffins şi un mousse de zmeură.
Înţeleg că aceste coşuri se vor mai găsi în magazinele M&S, aşa că nu pot decît să vă urez: Enjoy!

(133)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *