Ciocolata Leonidas. Ispita dulce din targul Iesilor

0

Ciocolata Leonidas:

De aici începe plimbarea: de la hotelul Traian, facut de Gustave Eiffel înainte de a face Turnul parizian, ba chiar înainte de a face structura statuii Libertăţii (da, aceea). Ne îndreptăm spre sărbătoarea unei ciocolaterii celebre, belgiene, care aniversesază doar doi ani de cînd e la Iaşi.

Între cele două puncte de reper, clădirea care adăposteşte  celebrul loc unde voinţa ni se anihilează şi unde ochii lacomi nu ştiu pe ce să se oprească.  Pralinele şi îngheţata lor sînt duşmanii dietelor.

M-am bucurat şi eu de speciala ganache cu o alună în vîrf. Ciocolateria belgiană, ca urmare a succesului avut, a promis că o vom găsi şi pe viitor.

Toată lumea, cu mic, cu mare, s-a bucurat de o zi specială cu clovni, actori şi, evident, ciocolată. Pozele de la eveniment sunt facute de talentatul Gabriel Hritcu, caruia-i multumesc.

 

Îi mulţumesc lui Adrian Serghie https://www.facebook.com/iasifotografiivechi/  pentru fotografiile vechi. Merită să va uitaţi prin colecţia lui.

 

(158)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *