Ce cauta un barbat la o femeie?

0
Cunosc si m-am confruntat de multe ori cu diferentele emotionale in cuplu. El este mai abrupt in timp ce ea este suava, el viseaza sa faca inconjurul lumii intr-o ambarcatiune si ea se gandeste ce fel de paste sa pregateasca la cina…deosebirile se pot intinde pe km de randuri si cu siguranta tot nu ar fi precizate toate. Ideea doamnelor este, va doriti un barbat matur si echilibrat emotional? In cor probabil ca veti raspunde un mare DA si in acest caz va intreb din nou, stiti ce isi doreste un barbat echilibrat de la o femeie? Ai idee ce cauta un barbat la o femeie?

1. Un barbat echilibrat isi doreste o femeie vesela, vioaie si jucăușă

Barbatilor le place competitia si jocul. De cand sunt mici interactiunile lor se bazeaza pe joaca. Actiunea este cuvantul ce-i defineste indiferent de context, un barbat matur face sport, calatoreste si participa la competitii. Toate aceste activitati pentru ei sunt vitale si este esential sa le imparta cu cineva. Majoritatea feminina uita de acest aspect si se rezuma la a vorbi si mai putin la a face. Drumul catre inima unui barbat nu este pavat in cuvinte si promisiuni.

Doamnelor, daca va doriti un barbat matur, afectuos, grijuliu, protector si revin cu ECHILIBRAT, este momentul sa treceti la actiune si sa lasati cuvintele si discutiile. Faceti lucruri impreuna, de la practicarea sportului pana la vizionarea competitiilor pe care orice om de bun simt ar trebui sa le stie ( concursurile de tenis, atletism, baschet s.a).

Nimanui nu-i plac pesimistii. Ganditi-va ca barbatul de langa voi se simte implinit cand va vede zambind, prin zambetul si voiosia voastra-i oferiti siguranta si confirmarea ca ceea ce face , face bine.

 2. O femeie independenta

Sexul frumos traieste cu convingerea ca barbatii isi doresc femei fragile pe care sa le pot proteja, ca visul masculin se intretine cu tinere care sunt dependente de masculi feroce, insa in lumea reala a barbatilor lucrurile stau diferit. Un domn isi alege o Doamna pentru calitatile si aspiratiile sale, pentru inspiratia si sustinerea ce i-o poate oferi. Ce este cu adevarat important pentru barbati? O femeie care are propriile proiecte si nu are ca unic scop in viata o relatie cu el. Nu se simt intimidati de succesul si independenta femeilor, ci dimpotriva.

3. O femeie atragatoare

Barbatii nu sunt speriati de relatii si de crearea unei legaturi cu femeile ci de anostitatea si lipsa pasiunii din probabilele relatii. Aspectul, poate, cel mai important in orice poveste este sa stiti dvs., doamnelor sa intarziati finalul, sa creati si recreati inceputurile pentru ca acelea sunt cele mai pasionale, pline, implinite si frumoase clipe. Pe baza inceputurilor se construieste respectul, iubirea si anduranta la intemperii. Pastrati-va voiosia, prospetimea, interesul si flirtul penru ca acestea vor fi cheia succesului catre relatia perfecta cu barbatul ales.

4. O femeie matura

Intr-o relatie, fie ca este la inceput sau s-a consumat ceva din ea, se intampla uneori si mici disensiuni. Aici tot rolul Doamnelor este cel mai important, pentur ca dansele sunt cele care trebuie sa aplaneze, sa inteleaga si sa isi exercite maturitatea emotionala prin controlul de sine. Critica si aruncarea vinei asupra barbatului dvs. nu va aduce nimic bun in nicio cearta si clar in nicio relatie. Barbatii cand sunt criticati se simt cum sunt copiii pusi la colt cand au luat o nota proasta, acest aspect repetat le va crea o obisnuinta nesanatoasa si va avea ca rezultat retragerea in carapace.

Maturitatea feminina pentru un barbat este esenta relatiei. Modul in care o femeie isi echilibreaza emotiile si are puterea impartasirii neajunsurilor direct si fara agresivitate, va determina calea pe care se va desfasura relatia celor doi.

Vlad Alexandrescu

(3764)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *