Horoscop 14-20 octombrie 2013

0

 BERBEC

Este un moment bun pentru angajamente financiare si investitii si vei fi tentat sa fii mai generos cu altii decat in mod normal. Vei fi invitat la evenimente sociale sau petreceri unde vei intalni persoane importante care te pot ajuta in cariera.

TAUR

Este o perioada favorabila pentru relatiile de iubire. Relatiile existente cu cei iubiti sunt placute. De obicei aceasta este o perioada de amuzament, intalniri si evenimente sociale. Ai tendinta de a fi norocos in investitiile speculative. Nu este o perioada in care faci economii.

GEMENI

Poti sa ai parte de o surpriza placuta. Viata ta sociala va fi putin mai interesanta in urmatoarele cateva zile. Poti avea parte de intalniri intamplatoare, coincidente interesante. Este o perioada buna sa incerci sa te simti bine facand ceva ce n-ai mai facut inainte.

RAC

Relatiile au tendinta de a fi putin instabile in timpul acestei perioade, asa ca nu vei sti cu exactitate caracterul acestora, dar aceasta nu va fi o problema atat timp cat nu esti prea conservator sau nu cauti un angajament serios.

Acesta este un moment bun pentru a rezolva obligatii financiare si a-ti plati datoriile.

LEU

Daca afacerile tale financiare sunt in conexiune cu strainatatea sau cu persoane straine, in aceasta perioada poti beneficia financiar de pe urma lor. Chestiuni legale au nevoie de atentia ta acum sau este necesar sa calatoresti pentru a te ocupa de afaceri importante.

FECIOARA

Din punct de vedere emotional, aceasta este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.

BALANTA

Este o perioada pentru progres stabil in care esti capabil sa duci la bun sfarsit planuri de lunga durata si preocuparile de zi cu zi sunt sincronizate. Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate.

SCORPION

Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii. Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important. Momentele petrecute in singuratate pot fi placute acum. Daca ai fost nesigur in legatura cu directia ta in viata, acum iti cristalizezi gandurile si intentiile.

SAGETATOR

Este o perioada buna sa ceri o marire de salariu sau o avansare. Poti sa ai o perioada dificila in a pastra un secret pe care il stii, deoarece exista tendinta sa fii in lumina reflectoarelor. Aceasta este o perioada de stabilitate, in sensul ca stii exact cine esti si ce vrei.

CAPRICORN

Esti capabil sa lasi o impresie puternica asupra celorlalti. In domeniul problemelor financiare predomina o atitudine conservatoare. S-ar putea sa vrei sa iti retragi investitiile sau sa reduci riscurile. Esti mai secretos decat de obicei in legatura cu lucrurile pe care le posezi.

VARSATOR

Este o perioada de optimism, crestere a ambitiei si o abordare pozitiva a vietii. Trebuie sa ai grija la tendinta de extravaganta si optimism exagerat deoarece poti sa iti asumi mai multe decat poti sa faci. Este o perioada excelenta sa faci o impresie buna superiorilor sau sa ceri o marire.

PESTI

Din punct de vedere financiar acesta este un timp bun sa faci investitii atata timp cat ai grija sa nu exagerezi. Ies in evidenta chestiuni legate de munca sau sanatate. In mod normal aceasta perioada poate fi favorabila, dar in anumite circumstante te poti imbolnavi.

astrolog Daniel Filip

(837)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *