Horoscop 16-22 septembrie

0

BERBEC

Energia ta este directionata spre prietenii si activitati de grup. Poti sa ai o abundenta de idei practice in aceasta perioada si numeroase ambitii in zona afacerilor si profesiei. Daca iti folosesti energia intr-un scop pozitiv este o perioada foare buna pentru noi intiative in aceste directii.

 TAUR

Esti mai inclinat sa ai initiativa datorita faptului ca esti plin de energie, entuziasm si incredere. Pot sa apara oportunitati care sa iti ofere o pozitie de conducere intr-un anumit domeniu, deoarece esti mult mai eficace acum.

 GEMENI

Nu este o perioada in care sa faci lucrurile de unul singur si poti obtine colaborarea celorlalti. Ai un spirit revolutionar. S-ar putea sa fie nevoie sa te confrunti cu cineva care interfereaza cu viata ta sau care incearca sa iti suprime ambitiile.

 RAC

Orice faci in aceasta perioada are tendinta sa fie mai intens si gandit mai profund decat de obicei. Esti inclinat sa sapi dupa detalii si nu vei fi satisfacut de raspunsuri superficiale. Ai grija la ce cauti, poate reprezenta descoperiri periculoase.

 LEU

Aceasta este o perioada  de crestere a comunicarii tale si o intensificare in rutina zilnica, cu mai multe scrisori/mailuri si telefoane decat in mod obisnuit. S-ar putea sa ai foarte multe de facut intr-un timp foarte scurt.

 FECIOARA

Este foarte important sa-i asculti si pe altii acum, pentru ca exista tendinta de a nu lua in considerare anumite idei sau opinii. In aceasta perioada se isca destul de des certuri datorita tendintei tale de a nu asculta punctul altora de vedere. Evita confruntarile cu superiorii.

 BALANTA

Daca nu reusesti sa te relaxezi poti sa devii nervos si sa ai dureri de cap.

Ai mare atentie la deciziile finaciare si la detaliile de contabilitate. Ceva poate fi in neregula. Evita sa cheltuiesti prea mult. S-ar putea sa ai discutii in contradictoriu cu rude incapatanate. Esti predispus la certuri cu rudele. Incearca sa asculti mai mult.

 SCORPION

Poti sa te astepti la mai multe scrisori si telefoane decat in mod normal si multe conversatii importante daca te-ai izolat in ultima vreme. Aceasta este o perioada de crestere a procesarii mentale si idei noi. Cere parerea altora in legatura cu ideile tale. Verifica faptele de 2 ori.

 SAGETATOR

Este important ca in aceasta perioada sa ramai flexibil, sa eviti atasamentul dogmatic de idei deoarece pot rezulta conflicte. O tensiune nervoasa nu este un lucru neobisnuit. Din punct de vedere al sanatatii poti fi predispus la dureri de cap. Nu este cea mai buna perioada sa iei decizii, sa semnezi contracte sau sa faci calatorii importante.

 CAPRICORN

In aceasta perioada vei gandi mult mai limpede. Faci distinctii mai clare si neintelegerile ar trebui sa fie minime in discutiile cu altii. Nu este o perioada in care vei fi foarte vesel, vei prefera in schimb subiectele si ideile serioase. Ai tendinta sa fii practic in modalitatea ta de abordare a problemelor.

 VARSATOR

Este o perioada buna sa iti verifici contractele si conturile. Esti intr-o stare mentala buna pentru a vedea orice neregula si a rectifica inexactitatile. Este o perioada excelenta pentru reorganizare si maximizarea eficientei. Poti sa iti clarifici viata personala. Neintelegerile intre tine si familia ta sunt mai putin probabile acum.

 PESTI

Discutiile tind sa fie prietenoase, rafinate si in special politicoase. Din punct de vedere mental nu vei avea concentrarea cu care esti obisnuit. Este o perioada buna pentru diplomatie, pentru abordarea subiectelor sensibile si negocieri.

astrolog Daniel Filip

(570)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *