Horoscop 30 septembrie- 5 octombrie 2013

0

BERBEC

Este o perioada interesanta, cand evenimentele se succed unul dupa altul. Apare ceva neasteptat, dar este greu de anticipat daca este ceva pozitiv sau negativ. Are de-a face cu felul in care percepi tu schimbarea. Daca esti persoana care prefera lucrurile standard, aceasta perioada poate fi destul de suparatoare dar iti ofera sansa de a scapa de rutina pentru o vreme.

 TAUR

Poti gasi modalitati noi de a te exprima si rezultatul este ca obiectivele tale se schimba destul de mult. Daca altii incearca sa te restrictioneze te vei simti rebel deoarece dorinta ta de a te manifesta liber este mult mai mare.

 GEMENI

Esti mult mai stralucitor, magnetismul tau personal a crescut si poti da dovada de multa originalitate.Sunt indicate calatoriile in scopul afacerilor. Problemele legale sau filosofice sunt o sursa de preocupare pentru tine acum. Gandirea ta este riguroasa si esti inclinat spre scepticism.

 RAC

Inima ta iti spune un lucru si mintea ta iti spune altceva. Mintea ta este subiectiva acum. Incearca sa renunti la tonul excesiv de emotional in comunicare. In mediul tau casnic evenimentele se accelereaza si trebuie sa te adaptezi pentru a le face fata, deci este bine sa ai o atitudine flexibila.

 LEU

Exista un dezechilibru subtil in relatiile tale cu altii acum. Au tendinta sa fie unilaterale si cineva profita de celalalt. Nu vor avea loc confruntari, si destul de des tu sau cealalta persoana nu va veti exprima nemultumirile acum, asa ca trebuie sa fii atent ca purtarea ta sa aiba un caracter adecvat.

 FECIOARA

Pericolul principal in aceasta perioada este aducerea de servicii intr-un mod excesiv. Etica sociala si manierele s-ar putea sa fie putin depasite. Ai grija la tendinta de a fi prea ingaduitor cu propria ta persoana si extravagant. Ai mare grija la felul in care iti investesti banii acum.

 BALANTA

Este o perioada de echilibru in relatii, intre a da si a primi. Din aceasta cauza este un moment excelent pentru romantism si relatii bazate pe atractie fizica. Atat tu, cat si partenerul(a) tau veti obtine ceea ce va doriti, iar relatia poate fi placuta. Daca in acest moment nu esti implicat intr-o relatie apropiata cu cineva astrele iti deschid calea spre acest lucru.

  SCORPION

Concentrarea ta este asupra problemelor practice si a obligatiilor pe care le ai vis-a-vis de altii mai degraba decat asupra sentimentelor tale. Iti lipseste intimitatea si probabil ca te simti singur si izolat de altii. Poate fi un indicator de neintelegeri in casnicie cand problemele practice de impartire a sarcinilor te apasa mental.

 SAGETATOR

Din punct de vedere financiar poti sa fi ingrijorat din cauza unei datorii pe care trebuie sa o platesti sau din cauza unei sume de bani insuficiente. Daca ai o afacere sunt sanse ca aceasta sa se desfasoare incet, iar increderea ta in procesul economic este scazuta. Poti sa fii extrem de cumpatat si capabil de disciplina acum.

 CAPRICORN

Relatiile tind sa sa aiba o contatie fizica mai degraba decat decat intelectuala. Aceasta poate fi de asemnea o perioada de creativitate artistica. Daca participi la evenimente sociale in aceasta perioada poti sa ai parte de mai multa actiune decat de obicei, genul de atmosfera galagioasa si nebuna.

 VARSATOR

Probabil ca in aceasta perioada te simti inhibat si ai dificultati in luarea deciziilor. Se pare ca sincronizarea ta este proasta sau pur si simplu nu poti sa te faci inteles de ceilalti. Una din problemele acestei perioade este dificultatea de a-ti exprima supararile. Acest lucru poate avea ca rezultat o reprimare si acumulare de manie care la un moment dat va exploda.

 PESTI

S-ar putea de asemenea sa ai un sentiment de neadaptare si sa iti lipseasca increderea in tine. Nivelul tau de stres in aceasta perioada este ridicat. Ai grija de sanatatea ta pentru ca este posibila o degradare  a starii tale de sanatate.

astrolog Daniel Filip

(674)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *