Inventarierea gropilor

0

Daca a trecut iarna e normal sa isi faca simtita prezenta, pe langa primavara si copacei frumos colorati si infloriti, gropile. Reusim sa ne dam seama de apropierea sezonului cald dupa hurducaielile pe care le resimtim cand sofam. Ai dat de groapa inseamna ca anotimpurile nu au gresit adresa, primavara s-a instalat si la tine acasa…pe strada…

gropometruGropometru” este o aplicatie care contorizeaza gropile, momentan functioneaza doar pe Android dar dezvoltatorii aplicatiei promit si varianta pentru Iphone. Gropometru te ajuta sa inregistrezi gropile din carosabil. In timp ce conduci masina, aplicatia mobila colecteaza date despre starea drumului pe care mergi. Utilizatorii Gropometru inregistreaza gropile care sunt identificate de accelerometrul si GPS-ul integrat in telefonul mobil. Gropile sunt salvate pe server pentru a fi analizate si afisate pe o harta care cumuleaza toate gropile inregistrate de utilizatori. Gropometru este o aplicatie pentru telefoane mobile care inregistreaza gropile din carosabil pe care nu reusesti sa le eviti atunci cand conduci. Aplicatia se foloseste de accelerometrul telefonului pentru a colecta date despre starea drumului.

Cum functioneaza? Simplu!

In momentul in care viteza de deplasare atinge 20km/h, aplicatia incepe sa colecteze date. Accelerometrul telefonului inregistreaza oscilatiile peste o anumita intensitate, marcandu-le pe harta ca si gropi. In cazul fericit in care ai evitat o groapa, o poti raporta manual apasand butonul rosu. Raportarea manuala nu este dependenta de viteza de deplasare. Vrei sa ai o statistica a gropilor pe care le-ai inregistrat? Din aplicatie ai posibilitatea de a posta rezultatele tale pe facebook. Anunta-ti si prietenii; impreuna putem raporta si mai multe obstacole.(www.gropometru.ro)

(200)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *