Horoscop bani si cariera (II)

0

Balanta 2015 – Horoscop bani si munca
Ai profituri obtinute din proprietati, vanzarea sau inchirierea de locuinte, domenii de activitate legate de amenajari interioare si exterioare ale caselor. Nu este exclus sa ai posibilitatea de a incepe o afacere avand drept centru de referinta propria ta locuinta. Incepand cu iunie 2015 , te pui in garda asupra unor mari probleme financiare. Se spune ca atunci cand ai prea putini bani la dispozitie, ai tendinta de a te concentra asupra talentelor si resurselor tale interioare insuficient exploatate.

Scorpion 2015 – Horoscop bani si munca
Tranzitul lui Uranus nu inceteaza sa aduca oportunitati celor care lucreaza in domenii avand de a face cu telecomunicatiile, internetul si industria electronica. Se pune accent asupra conlucrarii cu colegii si colaboratorii, asocierilor profesionale, focalizarii catre un tel comun cu oamenii avand de a face cu cariera ta, dar si a unor schimbari neanuntate de nimic la serviciu ori in principalul tau domeniu ocupational. Oricum, sarcinile monotone, ce tind a te transforma intr-un robot si care nu au cum sa iti solicite creativitatea nu par sa te ispiteasca in vreun fel.

Sagetator 2015 – Horoscop bani si munca
Tranzitul lui Pluton te poate ajuta sa iti ridici nivelul de trai, sa castigi mai multi bani, dar nu printr-o norocoasa interventie a destinului, printr-o mostenire ori un bilet la loto, ci ca urmare a unei munci asidue, perseverente. Capacitatea de a mari simtitor contul din banca, a-ti ameliora situatia financiara iti poate mari increderea in tine insuti si in resursele tale interioare. Unii nativi din Sagetatori pot fi stabatuti de tendinta de a gandi totul prin prisma banilor, a deveni sclavii banilor si a indeparta astfel de ei oameni indragiti, prieteni vechi, de nadejde.
Cu cat te lasi mai putin purtat de valurile idealismului, inclusiv in opiniile despre niste colegi ori colaboratori, cu atat esti mai ferit de efectele negative. O serie de informatii ce ies la lumina iti pot lasa un gust amar, dezvaluindu-ti lipsa de onestitate a unor oameni in care te incredeai sau un sir de obiective nerealiste din plan profesional.

Capricorn 2015 – Horoscop bani si munca
Situatia ta financiara este pe cale sa infloreasca si sa aiba la indemana multiple avantaje. Daca investitiile deja facute par sa-ti aduca tot mai mari beneficii, cele pe care le initiezi acum ar trebui sa fie cat mai realiste, axate, la inceput, pe castiguri mai mici dar extrem de stabile. Aproape orice oportunitate materiala tinde sa ajunga la tine prin intermediu altor persoane, poate a unui partener, mai degraba decat prin propriile tale straduinte. Ratele la o banca par a deveni mai putin impovaratoare si ai ocazia sa scapi de niste imprumuturi care te-au secatuit financiar in ultima vreme. Totodata, poti primi un important cadou, o mostenire, o aprobare mult asteptata a unui plan de afaceri.

Varsator 2015 – Horoscop bani si munca
Pari sa te bucuri de beneficii materiale picate asupra ta ca din cer. Iti poti imbunatati situatia financiara gratie unor investitii, banilor impartasiti cu altcineva sau unor parteneriate de afaceri. Este posibil ca intr-o zi sa te trezesti la un apogeu financiar, pentru ca intr-o alta sa pasesti sovaielnic pe pragul unui iminent dezastru material. Oportunitatile financiare se ivesc in special din demersuri extraprofesionale, ce nu au de a face cu venituri salariale sau alte castiguri obisnuite. Cu toate acestea, este de dorit sa te concentrezi asupra unor investitii prudente, care nu fagaduiesc mari si rapide profituri, ci avantaje stabile, de lunga durata.

Pesti 2015 – Horoscop bani si munca
Este posibil sa nu te bucuri de stabilitate in privinta banilor, sa profiti de surprinzatoare castiguri, dar si de mai surprinzatoare pierderi. Poti sa-ti imbunatatesti vizibil situatia financiara pe cai ingenioase si neconventionale, pornind eventual de la un hobby. Pari sa nazuiesti sa iti faci propria afacere si sa te simti astfel mai liber din punct de vedere profesional.Daca ai o slujba sigura, dar care iti da senzatia ca esti intemnitat fizic ori psihic, daca ai un serviciu plictisitor si chiar sacaitor, poti fi strabatut de elanul de a te elibera, a te revolta si a ajunge la confruntari ireconciliabile cu sefii. In acelasi timp trebuie sa nu te lasi in voia impulsivitatii pe plan financiar, sa nu te lansezi in afaceri sau cheltuieli fara a-ti face niste calcule stricte mai inainte.

 

Daniel Filip astrolog

(389)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *