Horoscop bani si cariera 2015 (I)

0

Aflam impreuna ce pregateste anul 2015 in materie de bani si cariera pentru primele 6 semne zodiacale ale horoscopului:

Berbec 2015 – Horoscop bani si cariera
Accepta cu prudenta un nou loc de munca si nu neglija necesitatea de a da o rezolvare definitiva unor probleme de la serviciu. Maturitatea, seriozitatea si responsabilitatea ta in aspectele financiare ale existentei, mai cu seama in privinta banilor si a resurselor financiare pe care le impartasesti cu altii, nu inceteaza sa fie testate nici in acest an. Ai la indemana numeroase oportunitati de a castiga mai multi bani si a te afirma in cariera, dar nimic nu iti va veni pe tava, fiind nevoie sa depui mari eforturi pentru a-ti materializa telurile. Daca iti doresti sa gasesti un nou job, pari a avea de unde alege.

Taur 2015 – Horoscop bani si cariera
Ai o atitudine mult mai combativa si mai ambitioasa la inceputul anului . Perioada septembrie – octombrie 2015, poate marca o stare de stres, oboseala sau descurajare in munca. In acest an, trebuie sa dai dovada de rabdare si perseverenta in viata profesionala, fara a te forta insa dincolo de limitele tale fizice si psihice.

Gemeni 2015 – Horoscop bani si cariera
Adeseori, se pare ca nu te poti baza pe banii ori ajutorul financiar al altora, fiind necesar sa te descurci de unul singur, numai prin eforturile si abilitatile tale. Este bine sa verifici cu rigurozitate domeniile in care iti investesti banii si persoanele care iti propun colaborari in afaceri. Uneori, in plan profesional, este mai bine sa te lasi in voia instinctelor tale decat sa analizezi totul la rece, in detaliu. De asemenea, este posibil sa fie nevoie sa dai dovada de o mare flexibilitate in cariera, sa nu te opui unor schimbari, ci sa te adaptezi lor si sa tragi cat mai multe foloase din ele. Desi poti fi foarte dezamagit de slujba ta, nu renunta inca la ea, intrucat iti va fi greu sa iti gasesti alta.

 Rac 2015 – Horoscop bani si cariera
Viata ta profesionala ramane cumva instabila, strabatuta de evenimente neasteptate, ce iti solicita adaptabilitatea si capacitatea de a reactiona cu rapiditate si inspiratie. In aceasta conjunctura, oportunitatile legate de un job sau o avansare par a aparea atunci si de acolo unde te astepti mai putin. Pe de alta parte, sunt favorizate activitatile in echipa, crearea de noi contacte utile si invigorarea celor deja existente Ai ocazia sa iti privesti cu un plus de realism viata profesionala, sa iei lucrurile de aici mult mai in serios si sa iti construiesti pas cu pas, cu rabdare, o cariera stabila. Poti avea iarasi senzatia ca ai niste oprelisti in tot cea ce este asociat cu munca ta, in relatiile cu colegii ori colaboratorii. Nu este exclus sa realizezi ca un superior nu iti apreciaza competenta, sau ca iti minimalizeaza eforturile ori meritele.

Leu 2015 – Horoscop bani si cariera
Poti fi inclinat sa ii domini pe ceilalti, sa nu lasi prea multe sanse cooperarii cu ei, fapt ce este in masura sa prejudicieze uneori relatiile cu colegii, superiorii ori subordonatii. Este necesar sa-ti pastrezi rabdarea, sa nu pretinzi de altii ceea ce pretinzi de la tine si sa fii cu ochii in patru deoarece in culise par a se pregati lupte pentru putere, intrigi si manipulari. Fereste-te in acest an de iluzii, de proiecte financiare aparent promitatoare, dar cladite, de fapt, pe sperante si fantasme. Veniturile tovarasului tau de viata pot creste simtitor, dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze ori sa te faca sa crezi ca esti un profitor. Poti avea avantaje financiare gratie unui job tinand de spiritualitate, intuitie, imaginatie.

Fecioara 2015 – Horoscop bani si cariera
Ai potentialul de a pune la dispozitie in sfera profesionala o sporita creativitate si capacitatea de a iti urma telurile strecurandu-te printre obstacolele puse in fata de birocratie si conventii. Infuzeaza-ti mai mult realism in relatiile de la serviciu, cumpaneste daca nu cumva cineva te foloseste si nu te lasa atras de promisiuni desarte legate de un nou job. La fel, in afaceri, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa te bazezi numai pe informatii si persoane demne de incredere. Prietenia, munca de echipa si ingeniozitatea iti sunt aliati de nadejde in sectorul financiar. Cu toate acestea, este de asteptat sa se produca niste surprinzatoare evenimente legate de veniturile tale, in special asociate cu banii impartasiti cu un partener (de afaceri), cu taxe, actiuni, mosteniri si imprumuturi. Este esential sa iti asiguri o independenta financiara, sa depinzi cat mai putin de altii din acest punct de vedere.

Daniel Filip astrolog

(514)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *