Horoscop dragoste 2015 II

0

Ce ne pregatesc astrele pentru cele 6 semne zodiacale pe care nu le-am discutat in articolul anterior, aflam impreuna:

Horoscop Balanta 2015 – Horoscop dragoste
Viata amoroasa castiga in echilibru si onestitate. Nativii din Balanta aflati deja intr-o relatie de cuplu pot constata o reconectare afectiva cu tovarasul lor de viata, un sporit respect reciproc in relatia in doi, o stabilizare a situatiei materiale din cuplu. Balantele singure au prilejul sa se angajeze intr-o poveste de dragoste serioasa, ce nu exclude, la un moment dat, casatoria. Poti fi luat prin surprindere de evenimente deloc dorite ori nedorite in legatura de cuplu sau in cea din casatorie. Este posibil ca partenerul tau sa isi exprime nedumerirea asupra comportamentului tau, sa iti ceara socoteala asupra comportamentului tau instabil si sa se planga ca nu poate avea deplina incredere in tine. La fel, si tu, poti sa fii invadat de indoieli fata de loialitatea ori atasamentul persoanei pe care o iubesti. Balantele singure tind a evita o idila conventionala, punand mai presus de orice autenticitatea schimbului reciproc de ganduri si sentimente. De asemeni, ele trebuie sa incerce sa se dezbare de o nazuinta fata de independenta individuala si sa lase de la ele daca vor cu adevarat sa puna bazele unei legaturi afective de durata.

Horoscop Scorpion 2015 – Horoscop dragoste
Indiferent daca vrei sau nu vrei asta, in 2015 pari sa primesti in continuare niste lectii mai mult sau mai putin dure despre ceea ca inseamna dragostea adevarata, neconditionata de nici un fel de circumstante ale lumii inconjuratoare. Desi viata amoroasa tinde sa fie, la prima vedere, minunata si chiar magica, se impune sa iti privesti cu mai putin idealism persoana iubita sau sansele ca legatura ta de iubire sa infranga impotrivirile unor persoane apropiate de ea sau de tine. Pari sa fii gata sa faci mari sacrificii pentru partenerul tau, dar ar fi cazul sa te intrebi daca el are aceeasi disponibilitate.

Horoscop Sagetator 2015 – Horoscop dragoste
Nestatornicia sau capriciile in dragoste reprezinta aspectele negative spre care te pot atrage. Unii nativi din aceasta zodie se pot detasa emotional de partenerul lor, dorind sa aiba o mai mare libertate de miscare si chiar sa calce stramb in unele cazuri, incercand sa evite responsabilitatile inerente dintr-o autentica legatura de cuplu. Sagetatorii singuri pot avea tendinta sa se avante intr-o iubire mai curand platonica, alaturi de cineva care sa le fie mai degraba camarad decat iubit(a). De asemeni, exista posibilitatea sa faca o brusca pasiune pentru o persoana de care ii lega pana acum o legatura de prietenie. Oricum, de cele mai multe ori, o poveste de dragoste este pe cale sa inceapa navalnic, atunci cand se asteapta cel mai putin, mai ales impreuna cu cineva cumva original, excentric, independent, nonconformist, iesit din comun. Atentie la predispozitia de a te indragosti de o persoana care este deja intr-o relatie de cuplu sau la cea de a zbura din floare in floare fara a te atasa afectiv de cineva cu adevarat.

Horoscop Capricorn 2015 – Horoscop dragoste
Viata sentimentala devine pana in august aprinsa, clocotitoare, fericita si norocoasa. Dragostea pare sa se reverse asupra ta. Ai prilejul sa pui capat unor neintelegeri sau dispute cu persoana iubita, sa te cufunzi alaturi de ea intr-o fierbinte, senzuala impartasire afectiva. Nativii singuri din Capricorn trebuie sa-si controleze predispozitia de a se lansa in aventuri amoroase intense dar trecatoare, fara substanta sau incarcatura emotionala.

Horoscop Varsator 2015 – Horoscop dragoste
Viata sentimentala este binecuvantata pana in august 2015 , intr-o serie de imprejurari norocoase in casatorie si in relatiile de cuplu, favorizate de o deschidere si onestitate fata de persoana iubita. Daca a existat o oarecare tensiune intre tine si tovarasul tau de viata, sunt mari sanse sa ajungeti din nou sa va intelegeti, sa va depasiti probleme sau crizele, si sa reinstaurati o atmosfera armonioasa si stabila de sinceritate si calda impartasire afectiva. Se impune, totusi, sa te indepartezi de o atitudine aroganta fata de partenerul tau si sa eviti sa te lasi purtat de inertie, fiind gata sa te acomodezi unei schimbari semnificative a conexiunii tale din dragoste. Nativii singuri din Varsator, mai cu seama cei dornici sa se avante intr-o clocotitoare viata sociala, au prilejul sa-si gaseasca alesul/aleasa inimii, si chiar sa isi uneasca destinul cu acesta/aceasta intr-o casatorie. Este posibil sa se infiripe o promitatoare idila pe parcursul unei calatorii ori impreuna cu cineva proaspat sosit de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscop Pesti 2015 – Horoscop dragoste
Din august 2015, Jupiter vesteste o perioada fericita in viata sentimentala. Poti sa te angajezi ferm cu seriozitate, intr-o legatura amoroasa, sa te muti impreuna cu partenerul tau, sa te logodesti sau chiar sa te casatoresti. Ai prilejul de a intalni un promitator tovaras de viata prin intermediul unui prieten sau a unei cunostiinte. In legaturile de cuplu deja consacrate, tinde sa se instaleze armonia si buna intelegere. Unii nativi din Pesti pot pune capat unei relatii, insa uneia nocive pentru ei, care le-a insemnat in mod negativ existenta si i-a adus in pragul exasperarii.

 

Daniel Filip astrolog

(826)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *