Horoscop dragoste 2015

0

Ce pregatesc astrele pentru primele 6 semne zodiacale, aflam impreuna:

Horoscop Berbec 2015 – Horoscop dragoste
Trebuie sa inveti sa creezi un echilibru intre dorintele tale si cele ale persoanei iubite, sa nu te lasi in voia impulsurilor tale dominante, dar nici sa nu fii subjugat de telurile tovarasului tau de viata. Senzualitatea poate reprezenta uneori o dilema. Cel putin pana in jurul datei de 1 august 2014, ti se recomanda sa te abtii de la orice fel de flirturi ori ascunzisuri fata de partenerul tau, pentru a nu fi pus in situatia de te desparti sau divorta de acesta.Din august 2015 este vremea ca nativii singuri din Berbec sa puna bazele unei relatii stabile, mature, serioase, a unei autentice si responsabile impartasiri afective. Cu cat iti oferi mai multe sanse, cu atat ai mai mult de castigat!

Horoscop Taur 2015 – Horoscop dragoste
Esti pus in garda incepand cu jumatatea lunii martie si pana la debutul lunii august asupra unor tentatii de a insela increderea partenerului tau de cuplu sau, din contra, asupra inclinatiei tovarasului tau de viata de a nu juca cu toate cartile pe masa. Din aceasta cauza, este necesar sa instaurezi o atmosfera de totala deschidere si sinceritate in viata sentimentala, capabila sa te fereasca de astfel de evenimente nefericite. Adeseori, pot fi necesare sporite compromisuri, dar si straduinte de a deslusi nazuintele si dorintele intime ale persoanei iubite.
Incepand cu august 2015 poti fi imboldit sa gasesti dragostea, sa te bucuri de dragoste si sa te indragostesti de dragoste! Daca esti singur, pari sa ai de unde alege, sa fii pus frecvent in situatia de a incepe un nou flirt sau a te avanta intr-o aventura plina de fagaduinte. Cu atat mai mult, straduieste-te sa distingi unde exista o reala afectiune si unde nu este vorba decat despre potentiala relatie superficiala, ce iti poate lasa, in cele din urma, un gust amara.

Horoscop Gemeni 2015 – Horoscop dragoste
Autenticitatea atasamentului tau fata de fiinta iubita depinde de felul cum intelegi dorintele sale si pe ale ale tale insuti in ceea ce priveste intimitatea conexiunii voastre amoroase. Nu te feri sa discuti deschis cu partenerul tau despre dragoste. Pari a fi pus in situatia de a-ti testa relatia de cuplu, de a-ti pune intrebari despre stabilitatea si autenticitatea acesteia, despre felul cum reusesti sa fii responsabil fata de partenerul tau si sa te faci placut de el. Daca nativii singuri se pot angaja intr-o idila numai daca o fac cu seriozitate, cei aflati intr-o adevarata comuniune cu persoana iubita au ocazia de a-ti intari impartasirea afectiva.

Horoscop Rac 2015 – Horoscop dragoste
Tranzitul lui Pluton continua sa insufle o mare energie in relatiile romantice, sa daruiasca fidelitate, pasiune si incredere reciproca in zona astrologica a casatoriei. Daca esti in cautarea unui partener, poti descoperi, la un moment dat, ca te simti atras de un nativ din Scorpion sau de cineva cu trasaturi ale personalitatii asemanatoare acestuia. Te poti vedea nevoit, daca esti deja intr-o relatie de cuplu, sa iti reafirmi atasamentul fata de persoana iubita, sa ii demonstrezi inca o data ca o iubesti neconditionat. Daca esti singur, iti poti afla cu greutate un tovaras de viata sau poti gasi unul dezamagitor, incapabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Horoscop Leu 2015 – Horoscop dragoste
Senzualitatea nativilor singuri din Leu ii poate imboldi sa isi schimbe prea des partenerii, sa se lase in voia unor relatii superficiale, sau sa se angajeze intr-o idila cu o persoana capabila sa ii duca cu presul ori pe care o idealizeaza, fara a-i percepe adevaratele calitati si defecte. Nativii aflati deja intr-o legatura de cuplu nu trebuie sa neglijeze micile dar importantele gesturi de iubire din traiul zilnic. Cu cat viata amoroasa li se pare mai anosta, cu atat mai mult este necesar sa o imbogateasca, sa-i adauge diversitate si farmec.

Horoscop Fecioara 2015 – Horoscop dragoste
Tranzitul lui Pluton mentine o atmosfera de seriozitate dar si de impartasire in relatiile de cuplu. Daca ai deja un partener, ai darul de a-ti adanci, intensifica simtamintele pentru el, dar te supune si riscului de a deveni obsedat de acesta. Daca esti singur, este posibil sa-ti doresti in 2015 sa te implici intr-o poveste de dragoste capabila sa sfideze timpul si lumea. Nu trebuie trecut cu vederea ca poti da nastere si unor extreme gelozii, unor batalii pentru castigarea suprematiei intr-o relatie de cuplu! Fecioarele singure se pot simti atrase de persoane idealiste, visatoare, spirituale, dar exista si posibilitatea sa se indragosteasca de cine nu trebuie, de cineva inaccesibil, inselator, sau lipsit de simtul realitatii.

Daniel Filip astrolog

(1009)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *