Afla cum poti sa-ti cumperi blugii potriviti

0

Majoritatea femeilor petrec destul de mult timp prin magazine pentru a-si gasi blugii perfecti.  Incercam diverse stiluri si branduri in speranta ca îi vom gasi pe cei care ni se potrivesc cel mai bine, insa de cele mai multe ori ajungem acasa cu mana goala, obosite si convinste ca avem un corp ciudat  din moment ce toti blugii stau pe noi, asa cum spune vorba aceea “ca pe gard”.

Ei bine, de acum nu trebuie sa ne mai facem probleme pentru  ca inventatorii s-au gandit la chinurile prin care trecem noi, femeile, atunci cand vine vorba de blugi si ne-au creat asa zisul “Me-Ality”.  Acesta este un aparat care iti masoara formele corpului si iti da o lista personalizata cu brandurile si masurile blugilor care ti se potrivesc. Aplicatia ne trimite cu gandul la filmele SF dar ganditi-va de cat efort ne scapa.

Cum functioneaza?

Me-Ality functioneaza utilizand unde milimetrice. Iti scanenaza corpul, creand peste 200.000 de puncte de referinta, mai exact realizeaza o copie virtuala a ta pentru a putea compara mii de marimi, stiluri si branduri de blugi ca in final sa  gaseasca blugii potriviti pentru tine. Procesul este simplu si dureaza doar 60 de secunde: intri intr-un tub de sticla, care la prima vedere seamana cu o capsula a timpului vazuta prin filmele SF, dupa care o bagheta ce este atasata in partea de sus a tubului incepe sa “toarca” in jurul tau emanand niste unde ce ajuta la construirea ta virtuala.

Reprezentatul  Me-Ality a declarant ca undele folosite sunt foarte slabe si ca nu ne afecteaza cu nimic. De asemenea, a spus ca rezultatele pot da o eroare de cel mult un centimetru, ceea ce este acceptabil, tinand cont de faptul ca nu trebuie sa ne dam hanile jos pentru a ne masura. Dupa aceasta etapa, aparatul printeaza o lista cu masurile specifice corpului tau, continand imagini cu 20 de perechi de blugi. Tot ce trebuie sa faci, este sa te decizi ce stil si brand vrei  sa porti conform listei sugerate de aceasta aplicatie.

Masinaria My-Ality este prezenta doar in cateva locatii din L.A si Washington, dar pentru ca s-a dovedit cat este de folositoare, cu siguranta se va raspandi cu usurinta in intreaga lume. Utilizarea serviciului este gratuita. Me-Ality face parteneriate cu comerciantii care doresc sa le ofere clientilor cele mai bune servicii. Ei stiu ca daca noi gasim la ei blugii care ni se potrivesc, ii cumparam, astfel ca toata lumea este castigata si satisfacuta.

My-Ality aduce un avantaj si cumparaturilor on-line.  Pentru ca  tu vei sti deja ce masura iti trebuie de la fiecare brand, atunci cand vei  avea nevoie de blugi, vei putea da comanda on-line, astfel ca nu va trebui sa mai pierzi timpul mergand pana la magazin si nici nu vei mai sta stresata ca va trebui sa ii returnezi daca nu sunt potriviti pentru tine.

Aceastea fiind spuse, ne bucuram si deja cream viitorul, in curand vom putea sa ne hranim de la distanta, sa ne coafam virtual si sa ne gasim jumatatea tot conform vreunei aplicatii care ne va lista cine ni se potriveste.

Roxana Gîdea

(726)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *