Arta de a iubi

0

Câți dintre noi am experimentat iubirea?

Pasiune, speranță, încredere, maturitate emoțională, compasiune, experiență…sunt cuvinte și termeni pe care-i folosim zilnic în multiple contexte.
Oare știm în mod real însemnătatea lor?
Ciclul de evenimente Ralix debutează cu “Arta de a iubi”. Evenimentele Ralix își propun să aducă pe scena vieții dumneavoastră oameni frumoși și educați în artele esențiale unui trai de calitate. Prelegere ce nu-și propune să învețe pe nimeni nimic.  Ralix nu are ca scop educarea și inițializarea unui curent nou. Știm deja că cititorii noștri au un alt nivel de educație și cultură.
Nu vrem să garantăm succesul în viață, să vă dăm lecții de bună purtare sau să vă promitem că veți deveni mai buni sau mai competitivi.
Scopul nostru este să adunăm cât mai multe persoane  care simt sau își doresc să simtă pasiunea, compasiunea, speranța, inocența- IUBIREA.
Am creat o poveste cu final nedefinit ce are regizori de renume, o scenă primitoare și o intrigă pe măsură. Vă invităm și vă așteptăm să aflați detalii din culisele artei supreme: „Arta de a iubi.” A trăi este o artă, iar arta de a iubi este însăși chintesența vieții. Avem nevoie de măiestria, răbdarea și dăruirea unui artist desăvârșit pentru a le mânui cu înțelepciune. Trăim în secolul vitezei și nu avem de prea multe ori aplecare către arte, astfel că uităm să ne “educam” în învățarea celei mai de preț emoții.

Evenimentul se desfășoară pe 15 iunie 2013, în intervalul orar 10-14 în centrul de conferințe Lev’Or, sala Paganini ( Str. Dragoslavele, nr.2-4- Piața Victoriei București). Costul unui bilet este de 140 lei (TVA inclusă) și plata se poate efectua până pe 12 iunie 2013( detaliile se regăsesc în finalul articolului).

“Arta de a iubi” este primul eveniment din acest ciclu și își propune să „elucideze” cum gândesc bărbații și deopotrivă femeile, cum simt și își trăiesc iubirea fiecare dintre cele două entităti. Evenimentul Ralix va fi prezentat și susținut de:

Simona Catrina

Jurnalist

Prezentare eveniment

 Dan Ghenea

Psihiatru

Iubirea femeilor văzută prin ochii bărbaților

 Domnica Petrovai

Psiholog clinician

Cum iubește o femeie un bărbat

Irina Margareta Nistor

Critic de film

Evoluția feminină în arta cinematografică și influența acesteia în societate

Psihiatrul Dan GheneaIubirea femeilor văzută prin ochii bărbaților

Dan Ghenea își practică meseria de mai bine de 20.000 de pacienți, nu am precizat în ani pentru că încercăm să ne axăm pe concret și rezultat. Domnia Sa combină într-un fel aparte filosofia cu psihologia și are o aplecare deosebită către disputele intelectuale dintre cele două sexe, dispute ce le aplanează în fiecare săptămână în scris pe ralix.ro

Iubirea femeilor văzută prin ochii bărbaților va fi o prelegere despre:

-discursul masculin în literatură și psihologie despre feminintate și erosul feminin ;

-strategii de comunicare în cuplu ( ce înteleg bărbații?);

-trusa de supraviețuire și conviețuire într-o iubire durabilă

 

Psiholog clinician Domnica PetrovaiCum iubește o femeie un bărbat

 Domnica Petrovai este psihologul “altfel”, învaluită într-o feminitate absolută este omul de care reușești să te atașezi fără să creezi dependență. Dânsa va prezenta importanța intimității emoționale din cuplu și percepția pe care o are femeia despre dragoste și cuplu.

“Cum iubește o femeie un bărbat” va fi despre:

-sensibilitatea feminină

cunoașterea partenerului și comunicarea nevoilor ,

– încrederea în relația de cuplu

Irina Margareta NistorEvoluția feminină în arta cinematografică și influența acesteia în societate

Critic de film, traducător, cinefil înfocat, Doamna Irina Margareta Nistor este o enciclopedie vie pe care dacă îți este permis să o deschizi rămâi uimit despre cât de interesantă, vie și fascinantă este lumea cinematografiei. Dânsa ne va prezenta o istorie a feminității celei de-a șapte-a arte și influențele majore pe care le au actrițele în societate.

Vă puteți înscrie aici: http://www.ralix.ro/inscriere/

sau la nr. de tel.: 0767 432.058

sau la adresa de e-mail: ralix@ralix.ro

(1999)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *