Brad Pitt fotograf

0

Stiiiiu, cand pronunt Brad Pitt deja se face liniste si trezesc interesul sau invidia (depinde carei parti ne adresam). Deopotriva atat doamnele cat si domnii pot citi si delecta cu ce urmeaza, pe mine domnul din titlu m-a uimit din nou si nu ma refer la ultimul film unde a fost si producator pe langa actor principal. Actorul ce anula acesta isi va serba cea de a 50-a aniversare are o pasiune despre care nu stiu cat ati auzit sau cat stiti.

In 2008 Brad Pitt a acceptat provocarea unei reviste de renume, de a crea si imortaliza un pictorial cu partenera sa de viata in ipostaze firesti, de mama si sotie alaturi de familie. ” O saptamana” este numele pictorialului si a fost realizat cu un aparat Kodak cu film alb negru (kodak Tech pan) ce nu se mai produce din 2004. Acest tip de film a fost folosit de cei obisnuiti cu fotografia din lumea modei datorita contrastelor extrem de calitative dintre alb si negru; editorul foto al revistei a reusit sa faca rost de 40 de filme de acest tip si astfel a facut posibila aceasta experienta.

 

Angelina Jolie spune:” Imi plac fotografiile lui. Unii oameni au un hobby si gasesc calea cea mai rapida catre acel hobby si devin foarte multumiti de rezultatele pasiunilor lor. Dar el (Brad Pitt) studiaza aparatul foto, isi alege unul foarte complicat si incearca sa inteleaga aspectul tehnic din spatele acestuia. E foarte critic cu pasiunea lui. Eu vad o fotografie facuta de el si o apreciez ca fiind spectaculoasa, in schimb el imi descopera diferite motive prin care ar putea sa o imbunatateasca si va munci incredibil pentru a o ajusta spre perfectiune.”

 

Aceste fotografii au fost facute la cateva saptamani dupa ce gemenii cuplului au fost nascuti, intrebata daca s-a simtit stangace si mai putin atragatoare in acest pictorial Angelina raspunde sublim:” Sunt cu un barbat care este suficient de evoluat ca atunci cand imi priveste trupul sa il vada si sa il aprecieze mai mult, datorita calatoriei ce a traversat-o timp de noua luni si ce a creat dupa. El asa vede cu adevarat si astfel eu ma simt si mai atragatoare.”

 

Pe masura ce savurez aceste fotografii nu pot sa nu ma minunez si sa nu apreciez incadrarea, lumina si compozitia actorului. Surprinzator! Cu siguranta se observa clar ca nu sunt doar niste cadre din jurul resedintei din Franta, e evident efortul autorului si merita apreciat pe deplin.

 

Raluca Faibiș 

(997)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *