Ce ascund bărbații?

0

Ce credeți că știți sau nu despre bărbați? Dumnezeu ne-a diferențiat dar a avut grijă să împartă corect și egal.Știu că veți spune: „femeile suferă mai mult, îndură mai multe neplăceri decât bărbații”. Ei bine adevărul e undeva la mijloc, cu siguranță bărbații sunt ceea ce sunt din pricina femeilor, nu uitați ca tot o femeie le-a dat viață și tot o femeie i-a educat.

Ce e diferit? Ce ascund bărbații?

1. Bărbații preferă să se simtă neiubiți decât nerespectați

Soții domniilor voastre, au nevoie să știe că sunt respectați, atât acasă cât și în mediul public. Au nevoie de admirație și încredere ca să nu își piardă respectul de sine. Aceștia prosperă și înfloresc de-a dreptul când sunt apreciați pentru ceea ce fac sau ceea ce sunt. Un studiu atestă că sunt dispuși să renunțe la dragostea partenerei în detrimentul pierderii încrederii și respectului acesteia.

2. Furia este un răspuns al sentimentului de neîncredere din partea partenerei

Când un soț devine agresiv și furios cu partenera sa, nu va spune niciodată că se simte nerespectat și umilit, va găsi cu totul și cu totul alte tertipuri și motive pentru neajunsurile sale.

3. Bărbații sunt nesiguri

Stresul maxim pe care îl întâmpină orice bărbat este că va eșua în viață; nu doar la locul de muncă ci și acasă în rolul de cap al familiei. E posibil să nu verbalizeze niciodată acest aspect dar sunt vulenrabili și secretoși. Soluția? Confirmările. Pentru bărbați confirmările din partea partenerei sunt vitale, dacă nu o vor primi acasă o vor căuta în altă parte. Când primesc acasă confirmarea că sunt buni și competenți în toate acțiunile lor, bărbații devin încrezători și siguri.

4. Bărbații simt povara de a fi capul familiei

Din punct de vedere intelectual nu contează cât de mult sau puțin face un bărbat sau dacă partenera sa este evaluată mai bine la locul de muncă. Bărbatul pur și simplu duce povara de a fi întreținătorul familiei/cuplului. Nu este o povară pe care ei au ales să o ducă, e în firescul lucrurilor. Ce puteți face dvs. doamnelor în acest sens? Să vă apreciați bărbatul și să-i spuneți constant că sunteți conștientă de eforturile pe care le depune pentru a vă satisface nevoile financiare și emoționale. Au nevoie de încurajări și suport pentru a le ușura existența.

5. Vor mai mult sex

Veți spune că nu e nicio noutate, dar motivați răspunsului  cu siguranță este greșită. În primă fază presupunem că bărbații își doresc să facă sex mai des pentru că au nevoi fizice mai mari ca o femeie. Dar explicația științifică este că aceștia au nevoie să se simtă doriți și iubiți. Sexul în relația pe care o au le confirmă că au capacitatea de a-și face satisface partenera și aceasta este pe deplin mulțumită de el.

7. Se luptă cu vizualul.

Vor observa tot timpul, indiferent de frumusețea partenerei pe care o are la braț, cum cade rochia pe un picior frumos sau cum se încadează decolteul unei doamne cu contextul. Doar admiră și apreciază frumosul, nu înseamnă că deja se derulează o fantezie în creierul lor.

8. Adoră romantismul dar le e teamă permanent că nu sunt capabili să fie romantici

Chiar dacă par ca nu au nicio treabă cu romantismul, bărbații sunt mai sensibili și mai romantici decât credeți. vor să fie romantici dar se îndoiesc de abilitatea lor de a fi romantici. Ezită pentru a nu fi umiliți și penibili. Aici tot doamnele au de lucru prin creșterea confirmărilor că gesturile pe care domnii le fac sunt potrivite și suficient de romantice. Cu cât oferiți mai multe confirmări și le încurajați „ieșirile” romanțoase, veți avea acasă un bărbat pur romantic.

9. Le pasă cum arătați

Aspectul exterior al doamnei de la brațul său este foarte important pentru fiecare bărbat; este o altă confirmare a valorii lor. Dacă au o parteneră ce este dorită și privită de alții, le crește valoarea în mediul social. Se știe că partenerii/partenerele ne sunt întruchiparea în oglindă; astfel că dacă ea este admirată, privită, dorită înseamnă că și el este admirat pentru ce femeie are la braț. Doamnelor, bărbații dvs. apreciază eforturile pe care le depuneți pentru a arăta îngrijit și frumos.

10. Vor să știți cât de mult vă iubesc

Bărbații nu se exprimă foarte bine, nu au ei neapărat darul vorbirii. V-am mai spus că nu au deloc încredere în ei, de aici vine și problema exprimării. E important pentru ei să știți și să conștientizați cât vă iubesc și cât vă apreciază. Dacă v-au ales ca jumătate, e clar că au sentimente pentru domniile voastre.

Doamnelor acestea fiind spuse, aveți grijă de sensibilitatea bărbaților voștri, ei sunt ceea ce doriți dumneavoastră să fie dacă știți să-i modelați și să aveți răbdare.

Vlad Alexandrescu

(1398)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *