Ce se mai inventeaza in lume?

0

Stim cu totii ca device-urile si gadget-urile sunt din ce in ce mai multe si din ce in ce mai evoluate. Ca ne gandim la bucatarie, cosmetica sau shoping, oamenii de stiinta cauta sa ne usureze fiecare minut al traiului prin inventarea celor mai trasnite si inovative dispozitive. Astfel ca ne-am documentat si pe alocuri ne-am amuzat copios de ultimele „scorneli” ale japonezilor si nu numai. Va prezentam si domniilor voastre ce am gasit in speranta ca veti reactiona la fel ca noi.

1. Husa comestibila pentru telefon
Costa 85$ si este facuta din biscuiti de orez. Japonezii au considerat ca aceasta husa”comestibila” este totusi mai rentabila, din punct de vedere financiar, pentru ca atunci cand se rupe se poate recicla total…in stomac.

2. Unicicleta
Chinezul, Li Yongli este inventatorul acestui nou mijloc de transport. Chiar inventatorul in persoana conduce prototipul pe strazile din Beijing, fiind atractia trecatorilor care incearca sa inteleaga de ce nu i-a mai ajuns omului doar bicicleta si a inventat o bicicleta rotativa. Omul se plimba in speranta ca va trezi interesul investitorilor pentru a-si putea comercializa ideea, pe care domnia sa a denumit-o „Masina numarul unu din lume” si pe care a „adus-o pe lume” inca din 2004.
3.Punga de cumparaturi care se „transforma” in lenjerie intima
O alta inventie traznita apartine tot Japoniei si se refera la o sacosa ecologica ce poate fi refolosita pe post de lenjerie. Acest lucru este posibil datorita tehnicilor origami si furoshiki (tehnica de impaturire a hainelor) la care japonezii sunt maestri desavarsiti. Inventia se poate transforma intr-un set de lenjerie compus din sutien si bikini. Astfel ca daca v-ati uitat punga de cumparaturi acasa, nu disperati deoarece e posibil chiar sa „purtati” una pe sub haine.

4.Dispozitiv de indreptat nasul
Daca aveti un complex legat de aspectul nasului dumneavostra va recomandam acest dispozitiv. In mod normal ca tot din Japonia vine. Dispozitivul se ataseaza la nas si ajuta sa echilibreze oasele nazale prin fortarea lor catre indreptare. Costa 51$ si este produs din silicon si polipropilena. Se recomanda folosirea zilnica timp de 20 de minute, pana la indreptarea maxima. E o optiune demna de luat in seama, avand in vedere ca o operatie estetica, ce ar putea rezolva problema este mult mai costisitoare si mult mai durearoasa.

5.Ochelarii anti-rid
E clar ca japonezii sunt lideri in lumea inventiilor, si asta nu ca ar trai ei intr-o lume fantasmagorica ci doar au resursele necesare pentru a-si usura si imbunatati viata. Ochelarii anti-rid sunt din silicon si au proprietatea de a intinde pielea fetei asemenea unui masaj. Purtati timp de 5 minute zilnic pot face minuni tenului dumneavostra.

6.Dispozitivul pentru antrenarea vocii
Acest dispozitiv folosit cate 5 minute in fiecare zi va poate forma vocea mult visata. Are trei functii. Fara antrenament corzile vocale sunt restrictionate. Design-ul special pozitioneaza limba, pentru a deschide canalul vocal mai mult decat o facem in mod normal cand vorbim. Astfel sunetul iese mai puternic. In al doi-lea rand antreneaza respiratia abdominala. Dispozitivul detine un diapazon care va indruma corect in redarea notelor muzicale, oferind posibilitatea sa va corectati in timp ce cantati. Cu toate cele 3 functii, acest nou aparat va poate deschide drumul spre o noua cariera muzicala.
Raluca Faibis

(645)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *