12 aplicatii pentru o zi nonconformista

0

„Chioscul” enorm al aplicatiilor creste pe zi ce trece. Ca sa nu te pierzi in amalgamul de oferte si ca sa nu-ti „explodezi” telefonul, iată-le pe cele pe care ar trebui sa le descarci! Chiar acum, daca ai 60 de secunde la dispoziție! Azi avem 12 aplicatii de care  doar un click te desparte de o zi….altfel!

FANCY

Moda, design, arhitectura, gadgets….totul se cumpara, se vinde si se expune in acest „dulap” de obiecte geniale! O colectie întreaga îți este pusa la dispozitie pentru a-ti defini stilul si a crea acea Muza pe care ti-o doresti dintotdeauna: TU!

SHAZAM

Cand a apărut pentru prima data părea ceva ireal sau cel putin surrealist. Astăzi are in continuare același succes de „biblioteca” si ne imbogateste cultura muzicală cu titluri mai vechi sau mai noi!

PATH

Rețeaua socială care îți restrânge conexiunea la rude si prieteni „adevarati”. Limita? 150 de contacte.

APPETITOOL

Doar un click te desparte de celebrele retete ale lui Muminai si de informatia exactă despre calculul caloric al fiecărei mese, elaborarea unui meniu sau ce sa cuprindă lista ta de cumpărături.

SWACKETT

Cel care ne salvează de eternul „nu stiu cu ce sa ma îmbrac azi” si „nu stiu cât de frig e afara”. Aici un stylist te va ajuta sa te imbraci, fie ploaie, fie soare.

INTRO BUSINESS NETWORKING

Toate contactele tale din Linkedin, Facebook… unite intr-o rețea care, mai mult decât atat, te conecteaza prin geolocalizare!

AROUNDME

Este aplicatia care va va scuti de condusul iritant in căutarea unei stații de benzina sau a unui supermarket. Aceasta aplicatie este conceputa pentru a te ajuta sa găsești rapid informații despre tot ce te inconjoara (in adevăratul sens al cuvântului!). AROUNDME îți identifica poziția si te ajuta sa găsești banca, spitalul, teatrul, muzeul, stația de benzina aflată in imediata apropiere.

 

IPERIOD

Un instrument indispensabil pentru o femeie. Si mai ales pentru o femeie ocupată. Lăsați totul in grija acestei aplicații. IPeriod este cea care va va urmări (si alerta) in perioada ciclului vostru menstrual. Intr-o prezentare HD, acest instrument va înregistra simptome si stări de spirit, va prevedea urmatorul ciclu menstrul si isi va aminti de ultimul! Minunat!

TUMBLR

Este o platforma creativa, prin excelenta. Mai mult decât un blog, este un stil de viața. Nu este o aplicatie ușor de utilizat, dar rezultatul este design pur! Design însoțit de fotografie, video, texte, citate si, bineinteles, link-urile pe care le doriți!

 SCAN

Este aplicatia care decodeaza codurile de bara si codurile QR. Foarte simplu de utilizat, este suficient sa deschdeti aplicatia, sa apropiati aparatul de fotografiat de cod si …gata! Vei fi dirijat fie spre un site Web (daca acest cod conține un URL), fie un text (pe care îl poți citi imediat) îți va fi deschis!

SAVE THE MOM

O super agenda pentru mamicile ocupate! Îți organizează săptămâna, îți optimizeaza timpul si-ti rezolva listele nesfarsite de sedinte si programari printr-un singur click. 

LOOK 4 COLOR

Completează-ti garderoba cu o fotografie! Odată fotografiata rochia care îți da bătăi de cap, acesta aplicatie îți va caută, ad-hoc, accesoriile …in cele mai bune magazine on-line.

Nicoleta Legare

(331)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *