Ce spun astrele 18-26 mai 2015

0

Ce spun astrele 18-26 mai 2015

BERBEC
Perioada ar putea fi profitabila financiar, dar numai cu conditia sa nu exagerati si sa limitati riscurile. Investitiile sunt privilegiate, ca si tot ce este legat de case, terenuri si bunuri de folosinta indelungata.Nu este exclus un ajutor din partea familiei.

TAUR
Comunicarea este marea piatra de incercare a relatiilor. Exista unele perturbari, o predispozitie catre confuzii sau neintelegeri, care pot afecta toate relatiile.

GEMENI
Perioada este aprinsa, mai intensa. Impulsurile sunt mai mult fizice decat afective. E o perioada curajului si a actiunii, daca vreti sa preluati initiativa.

RAC
Perioada are un impact semnificativ asupra mai multor sectoare. Aveti indrazneala, viziune si un avant catre proiecte ample, ceea ce va conduce, lainitiative pline de curaj si hotarare.

LEU
Proiectele voastre pot faca un pas inainte. Daca nu aveti planuri de viitor concrete, e timpul sa apara. Lucrati bine in colectiv, va avantajeaza colaborarile, integrarea in activitatile sociale, evolutia in cadrul unei organizatii, coordonarea unei actiuni la care participa multi oameni.

FECIOARA
Initiativele sociale sau de grup va motiveaza. Trebuie sa initiati proiecte sau sa organizati activitati in planificarea carora aveti un rol de prim rang. Este foarte posibil sa faceti drumuri in scop sentimental sau sa aveti o legatura la distanta.

BALANTA
Prietenii pot juca rol de mediatori, prezentandu-va persoane care ar putea insemna ceva important pentru voi in viitor sau facand in asa fel incat relatiile existente sa mearga mai bine. Va exercitati autoritatea cu mai multaputere, motivatiile in afaceri si in profesie sunt mari.

SCORPION
Nu este timpul relatiilor banale, ci al relatiilor care radiaza, stralucesc. Studiul lucrurilor ascunse, misterioase sau oculte va avantajeaza si va relevainformatii cu totul speciale.

SAGETATOR
O afacere, un imprumut, sau alta chestiune materiala in care sunt implicate persoane apropiate apare in prim-planul atentiei. Finantele, in general, necesita energie si concentrare, dar si o noua viziune, noi cai de abordare.

CAPRICORN
Interesul va este este acaparat de dragoste, de casnicie sau de interactiunilesociale, la modul general. In aceasta perioada creste mult nevoia de dragoste si pot aparea multe ocazii fericite.

VARSATOR
Viata profesionala este marcata de energie, entuziasm, sansa, dorinta de extindere si planuri marete. Financiar, perioada este favorabila, nu doar fiindca anunta o munca bine platita.

PESTI
Aveti o exceptionala forta creativa si o uimitoare capacitate de expresie. Va aflati intr-o perioada in care va puteti pune foarte bine in valoare talentele, in care va etalati eficient calitatile, oricare ar fi acelea.

(326)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *