Festivalul ANONIMUL: a 12-a editie

0

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL a ajuns la cea de-a 12-a editie care va avea loc in perioada 17- 23 august la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, spre deosebire de anul trecut, 2014, cand s-a desfasurat la Bucuresti.

irina-MargaretaInscrierile pentru Competitia de scurtmetraj fictiune si animatie sunt deja deschise pe www.festival-anonimul.ro. Pana la data de 15 iunie 2015, pot fi inscrise scurtmetraje de fictiune si animatie produse dupa 1 ianuarie 2014, cu o durata de maximum 20 de minute, titlurile din Competitie urmand a fi anuntate in luna iulie.
Selectia acestora, se va face la fel ca in fiecare an de criticul de film Irina-Margareta Nistor.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de fictiune si respectiv Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie vor fi acordate in baza voturilor exprimate de publicul prezent la Festival, in timp ce Fundatia Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Pastina.

Structura festivalului este binecunoscuta publicului, iar si de data aceasta se va desfasura dupa normele deja stabilite, incluzand si Panorama Internationala (filme premiate la alte festivaluri importante din 2015, omagii, retrospective), sectiunea Actori in spatele camerei, sectiunea OFF Romanesc.

Va asteptam!

Ana Maria Iancu

(513)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *