Modele pentru unghii in primavara lui 2015

0

A avea unghii frumoase si perfect aranjate nu este doar un moft, ci face parte din igiena personala, iar in ziua de astazi 4 din 5 femei au incercat macar o data aplicarea unghilor false.

Constructia cu gel a manechiurii face, fara indoiala, parte din tendinte, iar printr-un proces de infrumusetare, pe langa coafat si masaj facial, intelegem o manechiura si/sau o pedichiura impecabila.

Ce se poarta in aceasta perioada, am descoperit aruncand o privire la modelele prezente in cadrul festivalurilor de moda, iar acum va impartasim si dumneavoastra cateva dintre secrete:

black-nailsNuantele de roz sunt vedetele sezonului: fie ca este aprins sau pal, rozul ne va oferi o stare de spirit extraordinara. In cazul unui eveniment nocturn, in cazul in care la tinuta dumneavoastra nu se potriveste niciuna dintre nuantele amintite mai sus, va recomandam culorile inchise mate, care sunt la foarte mare cautare in acest sezon.
Pentru cele care considera manechiura intr-o sigura culoare prea monotona, recomandam modelul de „semiluna”, ce mai poarta si denumirea de „manechiura Ruffian”. Acesta implica realizarea unor modele in forma de semiluna la baza unghiei, care este de cele mai multe ori dintr-o culoare electrica.

black-french-nailsManechiura frantuzeasca este si acum la mare cautare de catre persoanele mai romantice. Chiar daca este considerata ca fiind „plictisitoare” doamnele care au nevoie de o tinuta mai oficiala o vor alege intotdeauna potrivindu-se in orice imprejurari. Pentru a oferi dinamism clasicului French, putem opta pentru o manechiura frantuzeasca in nuante de negru. Cu siguranta veti atrage priviri!

O astfel de constructie cu gel te va tine pana la 3 saptamani, in functie de ritmul in care unghiile iti cresc, iar daca apelezi la profesionisti cu siguranta unghia nu va fi afectata.

Ana Maria Iancu

(1167)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *