Anca Radulescu: Primul brand de pensule profesionale pentru machiaj

0

Joi, 11 decembrie 2014, orele 19.00, la JubileThe Ballroom Decebal, in prezenta a numeroase vedete, make-up artisti, reprezentati ai diferitelor reviste si bloggeri de beauty, Anca Radulescu a lansat primul brand de pensule profesionale pentru machiaj din industria de frumusete din Romania.mihaela-radulescu

Invitata speciala a acestui eveniment a fost Mihaela Radulescu spre incantarea publicului prezent.
De asemenea evenimentul a avut si o latura caritabila: cateva dintre nudurile pictate de Anca Radulescu au fost scoase la licitatie, toti banii stransi au fost donati in scop caritabil catre Asociatia Ioana si Copiii Ingeri pentru campania “Craciun pentru cei mici si buni”.

Anca-Radulescu“Mi-am dorit mereu sa-mi pun amprenta asupra industriei de frumusete din Romania, iar pentru implinirea acestui vis am mers la varf – mi-am lucrat colectia de pensule profesionale in Franta, intr-un atelier manufacturier cu traditie si cu o experienta de peste 150 de ani in domeniu,pentru ca visul meu merita o implinire reala, nu una facila si de conjunctura. Niciun animal nu a avut de suferit sau sa fie ucis, a fost doar tuns. Produsele sunt cruelty free!” ne asigura Anca Radulescu, adaugand aceste detalii importante la descierea celor 21 de pensule elegante cu coada din lemn de mesteacan cu par natural de veverita albastra, veverita,capra, capra casmir, kolinsky sau bursuc.

Renumita pentru aportul adus in industria frumusetii, pentru care vedetele de la Hollywood ii sunt recunoscatoare, Anca Radulescu este cunoscuta si ca instructor si formator de viitoare talente, dar si ca make-up artistul favorit al vedetei Mihaela Radulescu. Lansarea pe piata a primului brand profesional romanesc pentru machiaje este un pas important pentru make-up artist, iar aceasta ne asigura ca nu se va opri aici.

Ana Maria Iancu

(706)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *