Horoscop 15-21 decembrie 2014

0

HOROSCOP 15-21 decembrie 2014

BERBEC
Creste viteza vietii tale zilnice si face ca evenimentele sa fie mai interesante. Vei fi mult mai curios si perceptiile tale despre lume sunt mai clare decat in mod normal. Este un moment cand poti sa exersezi detasarea mentala si obiectivitatea.

TAUR
Este o perioada buna pentru afaceri si tranzactii, nu in sensul unei motivatii concentrata pe profit ci in claritatea executiei detaliilor; asa ca negocierile contractuale si examinarea detaliilor fine inainte de semnare sunt favorizate. Citeste, participa la cursuri in orice domeniu esti interesat si vei fi recompensat.

GEMENI
Te vei gandi mult la viata ta personala sau la trecut. Este un moment bun sa te ocupi de proprietati imobiliare si pentru a comunica cu proprietarii de terenuri. Simti nevoia sa iti iei un timp liber pentru a reflecta in legatura cu viata ta personala in special daca ai fost un pachet de nervi in ultima vreme.

RAC
Este un timp bun pentru socializare, dar vei prefera petrecerile private si imprejurimile familiare. Nu iti vei dori in mod deosebit sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Din punct de vedere financiar va fi un echilibru intre cheltuieli si venituri. Te vei simti multumit de viata ta personala.

LEU
Popularitatea ta personala este in crestere. Altii au tendinta sa apeleze la tine pentru suport emotional si sa se confeseze. Ai grija la tendinta de exagerare cu propriile tale placeri. Iti lipseste disciplina mai mult decat in mod normal.

FECIOARA
Nu esti foarte practic in aceasta perioada cand vine vorba de relatii si finante, asa ca cel mai bine este sa nu iei decizii bazate pe nevoile „percepute”, pentru ca este posibil ca ceea ce crezi sa fie o iluzie. Ai de asemenea tendinta de a-ti idealiza relatiile si de a vedea doar ceea ce vrei tu sa vezi.

BALANTA
Ai tendinta de a visa cu ochii deschisi, si ocazional acest lucru poate duce la situatii sociale jenante, mai ales atunci cand se asteapta de la tine sa fii atent. Poti sa ai o perioada de inspiratie artistica si muzicala. Ai ocazia sa avansezi in cariera sau sa obtii o promovare.

SCORPION
Actiunile tale sunt binecuvantate de noroc. Este un timp excelent pentru orice vrei sa faci, pentru ca evaluezi corect ceea ce poate fi facut si ceea ce nu poate fi facut. Ca rezultat, intuitia si norocul aparent in afaceri pot parea stranii si vor impresiona multi oameni.

SAGETATOR
Ai grija la autopromovare si a te infatisa intr-o lumina mult mai buna decat esti in realitate. Ai o inclinatie spre lipsa umilintei. Daca ai afaceri legale ele vor merge in favoarea ta.

CAPRICORN
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.

VARSATOR
Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important. Momentele petrecute in singuratate pot fi placute acum. Daca ai fost nesigur in legatura cu directia ta in viata, aceasta perioada te va ajuta sa iti cristalizezi gandurile si intentiile.

PESTI
Esti mai secretos decat de obicei in legatura cu lucrurile pe care le posezi.
S-ar putea sa simiti nevoia sa fii mai organizat in rutina ta zilnica si sa preferi o programare mai eficienta a evenimentelor. Nu vei dori sa mergi prea mult asa ca s-ar putea sa iti doresti sa iti muti banca sau serviciul mai aproape de casa.

Daniel Filip astrolog

(416)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *