HOROSCOP 9-15 martie 2015

0

HOROSCOP 9-15 martie 2015

BERBEC
Esti optimist si ai incredere in tine si in capacitatea ta de a obtine bunuri personale sau surse de finantare. Ai grija totusi sa nu exagerezi. Poate indica un nou inceput din punct de vedere financiar. O perioada propice studiului si educatiei.

TAUR
Evita luarea deciziilor sau stabilirea planurilor care afecteaza situatia ta domestica pentru moment pana cand ai sa poti avea o viziune mai echilibrata asupra a ceea ce ti se intampla. Ai grija sa iti urmaresti programul si sa respecti intalnirile. Pot aparea conflicte in organizarea activitatilor tale.

GEMENI
Poti descoperi ca in aceasta perioada esti furios si nu stii de ce. Motivul este ingropat in subconstient si foarte des esti irational. Unii experimenteaza o crestere a increderii in capacitatile lor emotionale. In acest caz, iti vei apara punctele de vedere cu incredere deplina. Ai grija sa nu devii arogant sau certaret.

RAC
Persoane importante te percep ca fiind de incredere si ca pe o persoana care poate face bine lucrurile. Este o perioada buna sa iti abordezi superiorii cu noile tale idei, iar impresiile pe care le vei lasa in urma intalnirii vor sta la baza promovarii tale ulterioare.

LEU
Te vei gandi mult la viata ta personala sau la trecut. Este un timp bun sa te ocupi de proprietati imobiliare si pentru a comunica cu proprietarii de terenuri. Simti nevoia sa iti iei liber pentru a reflecta in legatura cu viata ta personala in special daca ai fost un car de nervi in ultima vreme. Ceea ce spui poate sa nu fie inteles chiar in sensul bun.

FECIOARA
Evenimentele de zi cu zi par sa-ti arate ca exista un sens mai profund al vietii. Ai o gandire optimista si privesti spre partea luminoasa a vietii. Iti faci planuri ample. Ai grija sa nu promiti mai multe decat poti sa indeplinesti.

BALANTA
Vei fi mult mai curios si perceptiile tale despre lume sunt mai clare decat in mod normal. Este un moment cand poti sa exersezi detasarea mentala si obiectivitatea. Este o perioada buna pentru afaceri si tranzactii.

SCORPION
Concentrarea ta mentala nu este stralucita in aceasta perioada si exista posibilitatea de a avea de negociat un contract acum. Exista sansa de a iesi in dezavantaj datorita faptului ca nu rationezi cum trebuie. Discutiile sunt foarte politicoase, poate chiar exagerate, si au tendinta de a fi superficiale si a le lipsi profunzimea

SAGETATOR
Veti observa ca in aceasta perioada aveti mai multa influenta asupra celorlalti. Anturajul va avea tendinta sa va urmeze cerintele. Nu sunteti satisfacuti de explicatii superficiale si aveti dorinta sa cautati adevarul. Este o perioada buna sa va simplificati viata si sa scapati de ceea ce nu aveti nevoie.

CAPRICORN
Trebuie sa fiti atenti cu banii in aceasta perioada si sa economisiti. Aceasta perioada pare a fi un val de noroc dar se sfarseste prost daca fortati nota.
Veti beneficia de pe urma activelor si garantiilor acum, dar pot fi si probleme atasate acestor lucruri.

VARSATOR
Sunteti foarte ocupati cu comunicarea. Scrisorile, mailurile si telefoanele par sa nu se mai opreasca. Este o perioada buna sa va exprimati, dar nu sunteti un foarte bun ascultator acum. Mintea este clara si sunteti capabili sa va exprimati intentiile intr-un mod care face ca neintelegerile sa fie putin probabile.

PESTI
Este o perioada buna pentru a lua decizii financiare. Puteti sa fiti interesati sa vindeti ceva ce aveti sau veti primi o oferta de la cineva. Va ganditi la bani sau au loc discutii legate de bani. Sunteti calculati in ceea ce priveste balanta bugetului.

Daniel Filip astrolog

(465)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *