HOROSCOP 2-8 martie 2015

0

HOROSCOP 2-8 martie 2015

BERBEC
Daca nu esti implicat intr-o relatie si cauti pe cineva, este un moment propice pentru a intalni pe cineva nou pentru ca esti atragator si in acelasi timp receptiv la sarmul celorlalti. Simti nevoia sa iei decizii in legatura cu viata ta personala. Este timpul sa actionezi dupa instincte si sentimente.

TAUR
Exista un conflict inerent intre nevoia de automultumire si nevoia de a lua in considerare sentimentele celorlalti. Ai probleme in a gasi un compromis echitabil in aceasta perioada.

GEMENI
Daca esti implicat intr-o relatie bazata pe atractia fizica aceasta este o perioada de intensificare a pasiunii si agresiunii. Evenimentele sociale si petrecerile la care participi sau pe care le gazduiesti au tendinta de a fi scandaloase si scapate de sub control.

RAC
Esti in armonie cu emotiile tale si poti sa le exprimi clar. De asemenea, esti capabil sa percepi starea altora. Esti constient de indicatiile emotionale subtile si limbajul corpului. Rutina domestica se desfasoara armonios, iar relatiile, in special cu femeile sunt imbunatatite.

LEU
Concentrarea si focalizarea ta sunt mult mai intense decat in mod normal si esti capabil de o intelegere mai profunda a subiectelor dificile. Comunicarea ta este la un nivel profund si este mai importanta.

FECIOARA
In aceasta perioada s-ar putea sa simti nevoia sa critici totul in jurul tau, sau poti deveni o victima a constrangerii unei alte persoane. Sunt posibile si ambele variante. S-ar putea sa te simti ambitios in aceasta perioada si aceasta energie este buna pentru a avansa; atentie insa la dedesubturile care iti pot rascoli realitatea in aceasta perioada.

BALANTA
Este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.

SCORPION
Vei fi capabil sa pui nevoile altora in fata nevoilor tale si nu te vei simti lasat pe dinafara sau privat de recunoastere. Implicarea cu institutii caritabile, spitale si biserici are ca urmare recompense foarte bune in aceasta perioada. In rare circumstante poti sa ai o experienta mistica.

SAGETATOR
Daca ai un termen limita acum, probabil nu il vei putea respecta, asa ca e bine sa faci cate ceva inainte pentru ca tendinta de a amana va fi puternica.
Probabil ca vei avansa in cariera deoarece obstacolele par a fi disparut din calea ta.

CAPRICORN
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.

VARSATOR
Gandirea este influentata de emotii si lipseste obiectivitatea, asa ca luarea deciziilor este mai bine a fi amanata pana la limpezirea mintii. Este o perioada buna pentru relatii sexuale si romantice.

PESTI
Imaginatia ta este foarte bogata. Este o perioada buna pentru creativitate artistica, poezie si in special muzica. In contactele cu altii ai grija ca ei sa nu inteleaga gresit faptele si in consencinta nu incerca sa induci pe cineva in eroare in aceasta perioada.

Daniel Filip astrolog

(324)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *