Horoscop sanatate 2015

0

Berbec 2015 – Horoscop sanatate
In prima jumatate a anului 2015, oboseala si chiar depresia te pandesc la fiecare pas. Incepand cu luna iunie, se anticipeaza o ameliorare a tonsului fizic si mental. Nu te ambitiona totusi sa te implici in severe diete si programe de intretinere fizica! Incepand cu august 2015, tranzitul lui Jupiter este asociat, de obicei, cu o simtitoare imbunatatire a starii de sanatate, cu o crestere semnificativa a vitalitatii si energiei. In acelasi timp si o mult asteptata refacere celor suferinzi de catava vreme, mai ales daca reusesc sa-si insufle o atitudine pozitiva fata de problemele lor de sanatate. Trebuie, totusi, sa iti supraveghezi tendinta de a manca prea mult sau a te delecta peste masura cu mancaruri grase si bogate in dulciuri.

Taur 2015 – Horoscop sanatate
Starea ta de santate tinde a fi variabila, cu precadere in prima parte a anului 2015. Pentru a-ti mentine constant, la un inalt nivel, tonusul fizic si psihic, si a-ti asigura un sporit aflux energetic, este necesar sa iti analizezi obiceiurile legate de alimentaie si sa adopti o dieta cat mai sanatoasa. Supravegheaza-ti cu grija predispozitia de a te lasa impovarat de problemele profesionale sau personale, capabile sa iti afecteze pe nesimtite sanatatea. Invata cum sa te detasezi si sa pui zagaz presiunii emotionale pe care o exercita altii asupra ta.

Gemeni 2015 – Horoscop sanatate
Din iunie pana in august 2015, tranzitul retrograd al lui Saturn insista asupra starii tale de sanatate. Asta nu inseamna neaparat ca iti va crea sau iti va dezvalui mari probleme de sanatate, ci ca te va avertiza sa acorzi mai multa atentie trupului tau si sa fii mai grijuliu fata de obiceiurile daunatoare ce-ti pot afecta tonusul fizic si psihic.

Rac 2015 – Horoscop sanatate
Pana la mijlocul verii si in toamna 2015 nu aduce, in mod necesar, probleme de sanatate, dar te poate obliga sa iti tii sub observatie starea de sanatate si sa renunti la niste obiceiuri nesanatoase, cu un impact negativ asupra tonusului tau fizic si psihic. Atentie la posibilitatea de a te imbolnavi din perioada martie- iunie 2015.

Leu 2015 – Horoscop sanatate
Pluton in casa sanatatii este asociat cu probleme de sanatate provocate adeseori de o incarcatura emotionala negativa tinzand sa influenteze starea fizica. Pe de alta parte, se impune sa-ti supraveghezi cu atentie inclinatia de a fi obsedat de o serie de probleme (minore) legate de sanatate.

Fecioara 2015 – Horoscop sanatate
Cea dintai jumatate a anului pare a fi marcata de un tonus mental mai scazut, ce se poate rasfrange negativ asupra starii tale fizice. In aceste conditii, ar fi necesar sa-ti asiguri o dieta bogata in vitamine si sa iti exersezi trupul in cadrul unor cat mai regulate programe de intretinere. In cea de-a doua parte a anului 2015 se anticipeaza o treptata dar stabila revitalizare. Inceputl lui august, pare a te predispune unor paguboase excese alimentare!

Balanta 2015 – Horoscop sanatate
Starea ta de sanatate necesita sa fie constientizata cu insistenta si realism si in acest an. Poti avea inclinatia sa iti privesti cu un prea mare optimism tonusul fizic si mental, sa nu dai atentia cuvenita unor simptome ale unor afectiuni ce se pot agrava odata cu vremea daca nu sunt luate in considerare la timp. Totodata, se impune sa eviti sa te dedici unor diete si programe de , unor tratamente neortodoxe, neverificate temeinic din punct de vedere medical. Stai cat mai mult deoparte de alcool si medicamente ce pot avea efecte secundare asociate cu o prea mare euforie ori cu influente negative notabile asupra sistemului tau nervos.

Scorpion 2015 – Horoscop sanatate
Chiar daca parcursul lui Uranus te indeamna sa te delectezi la maximum cu tot ceea ce iti poate oferi viata, infraneaza-te de la un consum exagerat de dulciuri si grasimi, si verifica-ti cat mai des greutatea corporala! In acelasi timp. Niste modalitati alternative, neconformiste de a-ti intretine tonusul fizic si psihic par a te atrage mai mult decat altadata.

Sagetator 2015 – Horoscop sanatate
In general, anul 2015 nu anunta mari probleme din punct de vedere al starii de sanatate. Este important sa acorzi timpul cuvenit relaxarii si odihnei, reimprospatarii trupului si sufletului, putand astfel sa iti mentii o atitudine pozitiva in decursul intregului an. Pot apare unele afectiuni, mai cu seama pe fond nervos in cea de-a doua jumatate a lui 2015. Ai grija in special catre sfarsitul toamnei, cand pare sa-ti scada nivelul energetic si sa te predispuna unei oboseli cronice, unor alergii si infectii.

Capricorn 2015 – Horoscop sanatate
Te bucuri de o mare stabilitate a starii de sanatate de-a lungul intregului an, dar ti se recomanda sa eviti sedentarismul, sa te implici intr-un program regulat de exercitii fizice, avand darul de a-ti mentine si un inalt tonus mental. In prima jumatate a anului e bine sa iti investighezi cu luciditate sanatatea si sa te ocupi cu perseverenta de o eventuala afectiune sau de eliminarea unor obiceiuri daunatoare.

Varsator 2015 – Horoscop sanatate
2015 iti pune in fata, cu pregnanta, obiceiurile paguboase, tabieturile nesanatoase de care nu esti constient ori pe care nu vrei, de obicei, sa ti le constientizezi. Poti fi astfel extrem de motivat, de exemplu, sa te lasi de fumat, sa renunti la sedentarism, sa abandonezi placerile care iti fac rau si sa iti ameliorezi astfel tonusul fizic si mental.

Pesti 2015 – Horoscop sanatate
Poti face schimbari pozitive legate de tonusul tau fizic si mental, dar, fie ca este vorba despre diete, fie despre programe de fitness, consulta-ti mai intai medicul si nu te deda unor schimbari bruste si radicale ale stilului de viata. Mai cu seama in primele patru luni ale anului, Jupiter te poate ispiti totusi catre paguboase excese alimentare.

Daniel Filip astrolog

(461)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *