Bunele Maniere: mai mult sapun, mai putin parfum

0

Cunoasteti fenomenul Déjà Senti?

Acesta este reprezentat de momentul in care simtim un miros care ne va aduce o amintire placuta sau mai putin placuta. „Ahh, parfumul asta mi-a amintit de o buna prietena!” Acest fenomen nu-l retraim intotdeauna cu zambetul pe buze, sunt momente in care ne ferim de anumite persoane din cauza excesului de parfum si lipsei de sapun de care dau dovada. Ramane acum la aprecierea ta din ce categorie iti vei dori sa faci parte.

Aceasta rubrica scurta de Bune Maniere va va sfatui cum si cat parfum sa folositi si cum este indicat sa-l alegeti:

business-womanLa birou: pentru serviciu alegeti un parfum discret – ceea ce dumneavoastra vi se va parea incantator, poate reprezenta o adevarata tortura pentru colegii de munca ce il vor gasi de-a dreptul iritant. Incercati sa nu folositi toate tipurile de mirosuri posibile: deodorant, spray si parfum, sau daca nu va puteti abtine, incercati pe cat posibil sa faca parte din aceeasi gama. Doamnele ar putea alege chiar o lotiune de corp mai puternica, in defavoarea unui deodorant spray, iar pentru barbati recomandam un deodeorant si nu un after shave puternic.

Timpul liber: atata timp cat il petreceti intr-un parc, sau parasiti incaperile inchise, puteti alege un parfum puternic, caci nu se va simti la fel de tare. Insa chiar si asa, nu exagerati. In cazul in care cineva se va apropia s-ar putea sa lasati o imagine proasta.

coco-chanelEvenimente: Alegeti un parfum puternic si…atat! Da, acum va puteti satisface dorinta de a folosi parfumul preferat; puteti renunta la alte deodorante. Atentie: Daca nu v-a ajuns vechiul parfum pentru mai mult de doua pulverizari, nu amestecati cu un altul. Combinatia ar putea sa fie deranjanta pentru toti cei cu care veti lua contact.

Cum se aplica? Il veti pulveriza la incheietura mainilor, sau deasupra capului, lasand sa cada suav pe piele, in special pe gat. nu faceti exces aplicand din cap pana in picioare, chiar daca acesta nu este de o calitate superioara si va persista doar cateva zeci de minute.
In functie de aceste mici sfaturi, speram noi utile, va puteti ghida pe parcursul mai multor evenimente din viata dumneavoastra; bunele maniere ne reamintesc: Mai mult sapun, mai putin parfum!

Ana Maria Iancu

(785)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *