Cele mai scumpe bijuterii din lume

0

„Femeia frumoasă e o bijuterie. Femeia bună e o comoară întreagă.” Napoleon Bonaparte

Dar ce facem atunci cand femeia frumoasa si cu un suflet bun poarta cele mai scumpe bijuterii din lume? Probabil valoarea sa devine inestimabila.

Dar cum femeia perfecta, in ochii tuturor, nu exista, lucrurile devin mai usor de rezolvat. Nu ne ramane decat sa ne uitam putin peste cele mai scumpe bijuterii din lume:

chopard1. Inelul Chopard cu diamant albastru.
Tocmai cand se aducea in discutie replica: „Iubito, daca as putea ti-as oferi orice..” ne amintim de prezenta acestui minunat inel estimat la 16,26 milioane de dolari. Pentru unele persoane e mai usor sa se consoleze cu luna de pe cer, caci, metaforic vorbind acolo ajungi mai repede.

 

Inima-Regatului2. Colierul de diamante cu rubinul Burma in forma de inima:Inima Regatului
La fel de impunator, colierul de diamante ajunge la o valoarea apropiata a inelului cu diamant albastru. Mai precis la suma de 14 milioane de dolari. Rubinul de de 40,63 carate este montat pe un colier de diamante de 155 carate, iar la nevoie, minunatul colier se poate transforma intr-o tiara.

 

colier3. Neil Lane – Colier de diamante
Cu o diferenta de 10 milioane de dolari fata de accesoriul anterior, Colierul cu diamante de 140 carate este una dintre cele mai scumpe piese creata vreodata de Neil Lane. Bijuteria include sase siraguri din aur alb, accesorizate cu diamante taiate in cele mai interesante si diverse forme.

 

Tiffany-ring4. Inel cu diamant galben novo
Cel mai scump inel din gama Tiffany, poate fi oferit in mult asteptata cutiuta albastra de bijuterii, in cazul unei logodne, la pretul de 1,35 mil. dolari.

Sunt fabuloase, iar daca nu ni le putem permite, merita macar sa stim de existenta acestora.

 

Va numarati printre femeile cu vise de neatins? Sau obisnuiti sa visati doar lucruri realizabile?

Ana Maria Iancu

(655)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *