Filmele anului 2015

0

Nu aduce anul, ce aduc filmele anului 2015!

Inspirati de frigul de afara, dar si de prognozele meteorologice nu foarte imbucuratoare pentru perioada urmatoare, ne-am gandit sa va propunem o lista a filmelor de vizionat in 2015. Daca v-ati pregatit deja ciocolata calda sau ceaiul, nu va mai ramane decat sa va asezati cuminti in varful patului si in calitate de unici conducatori ai cursorului, sa alcatuiti planul pe 2015 al filmelor alese spre vizionare, in functie de titlurile care au reusit sa va starneasca cel mai mult interesul.

Propunerile noastre pentru dumneavoastra, dragii nostri cinefili, sunt urmatoarele:

star-wars-episode-71. Star Wars. Episode VII
Cel mai asteptat film al anului 2015, pune la grea incercare rabdarea cinefililor, in special pe cea a fanilor declarati Star Wars, deoarece acesta va fi lansat abia spre finele anului 2015. De faptul ca va merita asteptarea, ne asigura regizorul filmului, J.J Abrams, gasca veche de actori precum, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayew ,Kenny Baker dar si noua distributie formata din actori ca John Boyega, Daisy Ridley sau Lupita Nyong’o.

mad-max2. Mad Max: Road Fury
De regie se ocupa australianul George Miller, fapt deloc surprinzator, deoarece el a regizat si filmele anterioare. Cel de-al patrulea film din franciza, are un mare absent: cel mai important personaj, Mel Gibson. Noul Mad Max este Tom Hardy. Suntem convinsi insa, ca noul protagonist va reusi sa mentina actiunea exploziva la aceeasi cota ridicata.

3. Fifty Shades of Grey:
Cu siguranta ca si acesta este unul din cele mai asteptate filme ale anului 2015, cu precadere in randul cinefilelor. Fetele asteapta cu sufletul la gura sa-i vada pe Jamie Dornan si Dakota Johnsom in Fifty Shades of Grey, in postura de protagonisti ai peliculei care innobileaza iubirea,misterul si erotismul. Un element surpriza este sustinut de prezenta cantaretei Rita Ora in calitate de actrita in filmul a carui premiera va avea loc in jurul zilei de Valentine’s day.

mortdecai4.Mortdecai
Savoarea acestui film este una dublata de doua elememnte puternice, respectiv genul peliculei, comedie dar si de prezenta lui Johnny Depp, in calitate de actor principal. El devine Charles Mortdecai in povestea al carui subiect principal inglobeaza incercarile unui dealer de arta aristocrat de a gasi un tablou furat, presupus posesor al unui cod secret ce ofera acces la comorile naziste ascune.

5. Tomorrowland:
Genul programului, SF. Inspirat de lumea fantastica Disney, ii are ca si protagonisti pe George Clooney, Hugh Laurie si Britt Robertson. Subiectul acestui film il constituie misiunea plina de pericole, al carei scop este descoperirea unor secrete bine ascunse intr-un loc misterios. In aceasta calatorie se angreneaza o adolescenta curioasa si un inventator genial, interpretat de George Clooney.

Kingsman-service6.Kingsman: the Secret service
Acest film are la baza o serie de benzi desenate, create de Mark Millar. Povestea este conturata de un super-spion MI6, interpretat de Colin Firth, care sub masca Unchiului Jack, intentioneaza sa isi initieze nepotul proaspat iesit din inchisoare in arta spionajului.

7. What about love
Un film cu iz romantic,regizat de Klaus Menzel, care ilustreza povestea de dragoste dintre Christian, tanar student la film, posesor al unei atitudini rebele si provocatoare si Tanner, o tanara frumoasa, cantareata in SUA. Manati de dorinta castigarii unui concurs de profil, cei doi sufera un accident grav in timpul unei caltorii prin Europa. Incercarea lor de a capta pe pelicula semnificatia iubirii, are deci un deznodamant tragic.

8. Inferno by Dante
Un film recomandat de perfecta imbinare a fanteziei cu drama si groaza. Sub regia lui Boris Acosta, va prinde viata povestea calatoriei lui Dante spre Infern. Atentia acordata detaliilor, precum si unicitatea stilului regizoral, va aseza povestea batranului Dante pe un piedestal, iar asta odata cu lansarea sa, care va avea loc in 24 Noiembrie 2015.

Vizionare placuta!

Roxana-Maria Din

(672)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *