„Cuscrii” – cea mai asteptata comedie a toamnei

0

Indragitul actor Mircea Diaconu revine pe marile ecrane in “Cuscrii”, cea mai noua comedie romaneasca, de pe 24 octombrie în cinematografele din toata tara.

mircea-diaconuCunoscut din faimoasele pelicule romanesti „Filantropica” si „Buletin de Bucuresti” unde joaca alaturi de monstrul sacru al actoriei romanesti Gheorghe Dinica si cunoscuta actrita Catrinel Dumitrescu, actorul revine intr-o alta ipostaza in fata publicului romanesc.
Mircea Diaconu joacă rolul lui Stefan Vranceanu. Fost ofiter în Securitate, tata a trei fete si socru a doi gineri pe care nu ii poate suporta, Ștefan isi pune toate sperantele in Ionut, viitorul sot al Marianei. Iar pentru ca lucrurile sa iasa exact asa cum isi doreste, trebuie sa controleze totul. Decide astfel in numele mirilor toate detaliile, ramanand sa ii puna la curent pe acestia la intalnirea cuscrilor. “E o placere pentru mine sa am parte de personaje mai rele, altfel decat baietii buni,cum au fost majoritatea. Stefan este o tipologie contemporana, un fel de afacerist al revolutiei, o specie de domni care erau intamplator la vremea aia acolo si asta a fost suficient să fie considerat un merit”, spune Mircea Diaconu despre rolul din “Cuscrii”.

Despre rolul lui Mircea Diaconu, regizorul Radu Potcoava declara: “Mi-am propus sa fie un altfel de Mircea Diaconu, departe de băiatul bun din filmele românești ale anilor ‘80, nici măcar Ovidiu din Filantropica.”
Din 24 octombrie in cinematografele din toată tara, comedia “Cuscrii”, sub regia lui Radu Potcoava, îi reuneste pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate. Ionut si Mariana se vor casatori curand. E timpul ca familiile lor sa se intalneasca si sa puna la cale fericitul eveniment. Cuscrii par sa se inteleaga perfect: ii uneste pasiunea pentru telenovele, lux, muzica romaneasca a anilor ’80 și țuica. Mai ales țuica.

 

 

Ana Maria Iancu

(309)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *