15 orase de vizitat intr-o viata (I)

0

Profita de intrarea in noul an si realizeaza-ti un bucket list/wish list/to do list, sau cum ti-ai dori sa-l numesti, real, fara obiective de genul: voi fi mai bun, mai intelegator, iar noi promitem ca-ti vom oferi idei la tot pasul.

Care sunt cele mai ravnite 15 orase ale lumii, care pot aparea pe lista ta, iti spunem noi:

Los-Angeles1. Los Angeles, SUA
Un oras care te umple de energie la tot pasul, considerat superficial dar recunoscut pentru multiculturalitatea sa, poate reprezenta un vis devenit realitate.
Hollywood, Star Walk of Fame si Muzeul Lacma sunt doar cateva dintre obiectivele de mare interes ale metropolei.

 

Maroc2. Marrakech, Maroc
Situat in inima Marocului si bogat in obiective turistice precum moschei, sau palate ale sultanilor, pe stradutele unde bogatia pluteste in aer, orasul a devenit foarte popular printre turistii tot mai pasionati de cultura musulmana.
Jardin Majorelle, oaza lui Yves Saint Laurent reprezinta atractia turistica principala a orasului.

new-york3. New York, SUA
Prima oara cand vizitezi orasul? Profita din plin: viziteaza Statuia Libertatii, Times Square sau Parcul Central. Ai mai fost si stii deja aceste obiective? Atunci este momentul sa te cufunzi cu adevarat in suburbiile orasului unde vei putea gasi baruri si magazine de tot felul, vei vedea cu adevarat realitatea din spatele scenei.

cracovia-polonia4. Cracovia, Polonia
Aflata in sudul Poloniei, Cracovia este strabatuta de fluviul Vistula, emblema acestui oras este reprezentata de Castelul Regal Wawel. Un obiectiv turistic cu un trecut sangeros, care atrage anual turisti din toate colturile lumii este lagarul de exterminare Auschwitz-Birkenau.

Buenos-Aires5. Buenos Aires, Argentina
Seducator, locul in care a luat nastere tangoul, coplesit de locatii romantice, acesta poate fi o destinatie perfecta pentru luna de miere, sau chiar si pentru un cuplu de indragostiti.

6. Florenta, Italia
Visul oricarui pasionat de arta, Florenta este un oras in care creatiile lui Michelangelo pot fi intalnite la tot pasul. Nu doar atat, orasul ofera fotografilor, din orice perspectiva, ocazia de a realiza o multime de fotografii de colectie, iar bucataria toscana reprezinta cireasa de pe tort.

Ana Maria Iancu

(576)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *