Cele mai bine platite actrite

0

Conform Meghan Casserly (Forbes) s-a facut un studiu cu cele mai bine platite actrite (de la Hollywood) evident, si lucrurile stau cam asa:

1. Sofia Vergara

Starul din serialul „Modern Family”, are contracte de publicitate si o line de haine in unul dintre cele mai celebre lanturi de magazine americane. Contract cu contract si hainuta langa hainuta i-au adus actritei venituri de 30 milioane $.

2 Kaley Cuoco

300.000$ pentru fiecare episod in care joaca din ”  The Big Bang Theory”. Deasemenea ca si Vergara cu contracte de publicitate importante (Toyota) si-a rotunjit veniturile la 11 milioane $.

3 Mariska Hargitay

„Lege si Ordine” este serialul care se pare ca strange saptamanal 53 milioane de telespectatori, motiv pentru care si incasarile din publicitate sunt extrem de mari. Actrita a strans o avere de 11 milioane $ doar din contractul cu acesta.

4 Tina Fey

Castigatoare a doua premii globul de Aur, Tina Fey actrita principala si autor a serialului 30 Rock a ajuns sa aiba in conturi 10 milioane $. Serialul a inregistrat 4,8 milioane de telespectatori in luna ianuarie si il are in distributie si pe celebrul actor Alec Baldwin.

5 Bethenny Frankel

Frankel a reusit in 2013 sa adune in conturi 10 milioane $ prin ghidul „SkinnyGirl Cocktails”, aparitii in „Bethenny Getting Married? si Bethenny Ever After” si intruniri cu teme legate de nutritie si fitness.

6 Kourtney, Kim and Khloe Kardashian

Surorile K reusesc sa pastreze ratingul sus pentru postul E! Show-ul are deja vechime, avand primul sezon inca din 2007. Veniturile pentru fiecare dintre cele 3 surori nu sunt de omis ajungand la 10 milioane de dolari(fiecare) in 2013. Pe langa expunerea certurilor, nasterilor, micului dejun, al cinei si alte evenimente din familia Kardashian, surorile castiga si din linia de haine cu Sears si QVC.

7 Melissa McCarthy

Nici aici bugetul de cheltuieli nu e mic deloc. Ultimul film al actritei a plecat de la un buget de 35milioane de dolari si a avut in ciuda criticilor proaste, incasari de 175 milioane $, nu e rau nu?  Actrita din Gilmore Girls si Client List, filmeaza un nou serial „Tammy” regizat de soțul Ben Falcone, pe langa seriale si filme Melissa are propriul show Mike&Molly care a ajuns la al 5-lea sezon.

8 Ellen Pompeo

Dr. Meredith Grey castiga 350.000$ pentru fiecare episod din Grey’s Anatomy. Serialul a ajuns la al 10-lea sezon si actrita din rolul principal a fost in 2012 pe locul 9 in topul celor mai bine platite actrite. Castiguri totale 2013: 10 milioane$

9 Julianna Margulies

Actrita din „The Good Wife” a castigate premiul Emmy in 1995 pentru prima data si a repetat experienta si in 2011, castigandu-l pe al 2-lea. In calitate de consumator public al marcii L’Oreal, Julianna a strans 7 milioane de dolari.

10 Lena Dunham

Tanara Lena este actrita si regizor si a reusit sa uimeasca lumea cinematografiei americane. A scris si regizat in 2010″ Tiny Furniture” si a creat serialul Girls pentru HBO, serial pentru care a primit 8 nominalizari la Premiile Emmy si a castigat 2 premii Globul de Auri. Contractul pe 6 ani cu HBO îi aduce 150.000$/episod pentru „Girls” si venituri totale de 6 milioane$.

11 Zooey Deschanel

Agentiile de publicitate platesc 300.000$ pentur 30 de secunde in show-ul care ajunge sa aiba intre 4-5 milioane telespectatori/saptamana. Producator si actrita cu norma intreaga, Deschanel a semnat pentru un al 3-lea sezon care va veni implicit cu o marire de salariu. Actrita, cantareata, model si mai nou si antreprenor ajunge sa aiba venituri anuale de 6 milioane de dolari.

12 Courteney Cox

O stiti din serialul Friends si din Cougar Town in care joaca, regizeaza si il si produce. Cougar Town a ajuns la 5 sezoane si actrita primste 200.000$ pentru fiecare episod. Actrita, ca si restul colegilor din Friends, inca are venituri din drepturile de difuzare de la Friends si ca imagine pentru Pantene Cox are in conturi 6 milioane de dolari.

13 Whitney Cummings

Whitney Cummings, actrita si producator al serialului ce-i poarta numele a reusit sa stranga 5 milioane de dolari in contul de venituri. Actrita a implinit ieri 31 ani si are drumul catre celebritate deja pavat.

14 Mindy Kaling

Venituri in 2013 de 4 milioande dolari, Mindy este scriitor, producator executiv si actrita. Veniturile sale sunt drepturi de autor ale cartii pe care a publicat-o in 2012 „Is Everybody Hanging Out without Me?” si din drepturile de difuzare ale episoadelor din serialul „The Office”.

15 Kerry Washington

Actrita si-a castigat celebritatea inainte de a juca in „Scandal” in rolul Oliviei Pope. Washington si-a creat notorietatea sub bagheta regizorilor celebri precum Tarantino care i-a acordat un rol in Django Unchained, actrita a jucat si in rolul sotiei lui Ray Charles in filmul „Ray”. Anul acesta a castigat 3 milioande de dolari, dar este doar incpeutul.

Arina Wiesel

(376)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *