Cum ne mai rasfatam azi?

0

Cum ne mai rasfatam azi? – Bogatia suprema a tarii noastre este fara indoiala existenta femeilor frumoase si ingrijite, iar daca aveti nevoie de o confirmare pentru acest lucru puteti cere parerea barbatilor care au calatorit prin lume, sau si mai simplu, aruncati o privire mai in detaliu in jurul vostru.

Resurse economice suficiente pentru a ne satisface toate mofturile nu avem cu totii, astfel incat sa ne putem inchide in diverse saloane si sa nu mai iesim de acolo pana nu aratam ca scoase din cutie si cu banii luati.

Personal, am descoperit un loc care-mi satisface capriciile, este vorba despre Salonul Juliette situat pe Str. Silfidelor, nr 4, asa cum scrie si in datele de contact  « vis-a-vis de parcul Cismigiu ».

Apreciez foarte tare faptul ca inainte de un eveniment nu trebuie sa fac mai multe programari, sa alerg dintr-o parte in alta, mai ales ca gestionarea timpului nu este punctul meu forte, iar aici nu este nevoie sa parasim incinta. Locul este ideal daca avem nevoie de un masaj de relaxare inainte, pedichiura, manechiura si chiar cateva retusuri cosmetice. Varietatea este destul de larga dupa cum veti putea observa chiar si voi pe siteul salonului: de la tratament corporal cu colagen, pana la pensat si epilat.

Ofertele sunt tentante, la fel ca pretul fiecarei interventii, mai ca as vrea sa le incerc pe toate si chiar va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru. Preturile sunt accesibile tuturor categoriilor sociale si plus de asta, un mic rasfat ajuta la ridicarea moralului si de ce nu, este chiar un semn de respect pentru propria persoana.

Eu sper ca v-am convins ca merita vizitat si fara a folosit expresii la superlativ, nu de alta insa ma grabesc sa incerc un « masaj de relaxare cu bambus »  si imi iau si doua prietene sa ma pot bucura din plin de reducerea de 10% oferita.

Ana Maria Iancu

advertorial

(656)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *